Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale o jakim mleku piszesz? Jeżeli kobiece to ono powinno być podawane w temperaturze pokojowej. Jeżeli o mm to ono ogólnie nie może długo stać rozrobione. Max 1-2 h.
Ok, ale do tego nie jest potrzebne termoopakowanie. Ono nie podgrzeje mleka. Źle napisałam, że powinno, może być podawane.Kobiece mleko nie musi byc podawane w temperaturze pokojowejmozna je podgrzac w kapieli wodnej jak najbardziej.
No tak, ale jak pogrzejesz, a potem idziesz na spacer i bierzesz butlę ze sobą, to się termoopakowanie przyda, no nie?Ok, ale do tego nie jest potrzebne termoopakowanie. Ono nie podgrzeje mleka. Źle napisałam, że powinno, może być podawane.
Tak,ale takie mleko też długo nie może stać. Ja nie jestem w ogóle fanką tego typu urządzeń. Kupiłam jeszcze jak byłam w ciąży i ani razu nie użyłam. A tym bardziej do mm.No tak, ale jak pogrzejesz, a potem idziesz na spacer i bierzesz butlę ze sobą, to się termoopakowanie przyda, no nie?albo jak bierzesz butlę na wyjście do lekarza.
Widziałam z canpola fajne, ale temat jeszcze przed nami![]()
może stać na tyle, żeby iść na spacer albo do lekarza. Można świeżo odciągnięte dać do butli i do termoopakowania, to może stać do 4h.Tak,ale takie mleko też długo nie może stać. Ja nie jestem w ogóle fanką tego typu urządzeń. Kupiłam jeszcze jak byłam w ciąży i ani razu nie użyłam. A tym bardziej do mm.