Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niestety dzisiaj rano nie udało mi się zrobić, bo nie miałam testu ani możliwości kupienia :/ Dopiero jutro. Natomiast zaczęłam liczyc i jeśli to ciąża to dopiero ok 2 tyg od momentu zapłodnienia. Wiec nie wiem czy jest sens robienia testu Teraz... Co uważasz? Okres spóźnia się 3 dni. Piersi nie bola, czasem zakłuje brzuch.Wadliwyrob rano kolejny i daj znac
![]()
No wynik testu staje sie wiarygodny ok 14 dni po stosunku. Ja bym zrobila jakis 10mlu juz dzis bo bym nie wytrzymalaniestety dzisiaj rano nie udało mi się zrobić, bo nie miałam testu ani możliwości kupienia :/ Dopiero jutro. Natomiast zaczęłam liczyc i jeśli to ciąża to dopiero ok 2 tyg od momentu zapłodnienia. Wiec nie wiem czy jest sens robienia testu Teraz... Co uważasz? Okres spóźnia się 3 dni. Piersi nie bola, czasem zakłuje brzuch.
Te co robiłam to były 20 mlu i 25 mlu. Dwa robiłam po południuNo wynik testu staje sie wiarygodny ok 14 dni po stosunku. Ja bym zrobila jakis 10mlu juz dzis bo bym nie wytrzymalai jutro rano kolejny
10mlu negatywny. Zrobię jutro rano kolejny, ale myśle ze to raczej opóźnienie z innego powodu..No wynik testu staje sie wiarygodny ok 14 dni po stosunku. Ja bym zrobila jakis 10mlu juz dzis bo bym nie wytrzymalai jutro rano kolejny