Burzynska17@
Zaciekawiona BB
Beta 11,2. Czyli bardzo wczesna ciąża. Oby się to teraz rozwijało dobrze. Bo niestety w ubiegłym roku straciłam synka w 14 tcPowtórz i daj znać![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Beta 11,2. Czyli bardzo wczesna ciąża. Oby się to teraz rozwijało dobrze. Bo niestety w ubiegłym roku straciłam synka w 14 tcPowtórz i daj znać![]()
PozytywnyCzęść dziewczyny jestem tu nowa zrobiłam dziś test pomóżcie ?Co myślicie?
Serduszko za pozytywną betę, trzymam kciuki żeby tym razem wszystko było dobrze.Beta 11,2. Czyli bardzo wczesna ciąża. Oby się to teraz rozwijało dobrze. Bo niestety w ubiegłym roku straciłam synka w 14 tc
Zrobię jeszcze jedenPozytywnygratulacje
DziękujęZdecydowanie pozytywny
DziękujęSerduszko za pozytywną betę, trzymam kciuki żeby tym razem wszystko było dobrze.
Hejka dziewczyny ostatnio wysyłałam wam test i były 2 kreski na drugi dzień zrobiłam i również były dwie. A dziś zrobiłam i jest jedną i krwawienie co to może być![]()
Czyli poronienieCiąża biochemiczna.
Prawdę powie Ci tak generalnie tylko beta z krwi. Jeśli była pozytywna i spadła - to tak. Warto jednak pamiętać, że ciąże biochemiczne zdarzają się często i niestety nie mamy na nie wpływu. Okres przyszedł w terminie czy spóźniony?Czyli poronienie