• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Test owulacyjny

Magda0707

Zaciekawiona BB
Cześć,
Wg aplikacji wczoraj powinnam mieć owulację. Robiłam test owu i wyszedl negatywny (bardzo blady) także myślałam że już owu była wcześniej. - wczoraj też wspolzylismy. Dziś zrobiłam test owu i nagle pojawiła się gruba kreska czyli test pozytywny. Czy jest szansa, że uda nam się zajść w tym cyklu w ciążę? Nie mamy już możliwości wspolzycia w tym tygodniu...czy ktoś miał taką sytuację?

reklama
A robisz testy owulacyjne codziennie? Bo takie pojedyncze o niczym nie świadczą.
Aplikacja to też tylko wyliczenia teoretyczne...

Także jeśli współżyliście to jest możliwość zajścia tym cyklu w ciążę.

A robisz testy owulacyjne codziennie? Bo takie pojedyncze o niczym nie świadczą.
Aplikacja to też tylko wyliczenia teoretyczne...

Także jeśli współżyliście to jest możliwość zajścia tym cyklu w ciążę.
Właśnie pierwszy raz robiłam te testy. Wiem, że powinnam od 11 dc a zaczęłam od 13dc. No nic zobaczymy co będzie i jak coś to w następnym cyklu dokładnie to skontroluję. Śluz na pewno sugerował dni płodne...

Właśnie pierwszy raz robiłam te testy. Wiem, że powinnam od 11 dc a zaczęłam od 13dc. No nic zobaczymy co będzie i jak coś to w następnym cyklu dokładnie to skontroluję. Śluz na pewno sugerował dni płodne...
Testy najlepiej zacząć wcześniej, ja przy 27 dniowym cyklu zaczynam testy od 7 dc jeden dziennie, od 10 dc dwa do trzech dziennie i owulacja wypada zazwyczaj w 12-13 dc 👌 wtedy sytuacja jest bardziej klarowna

Tak, to wszystko wiem. Szkoda, że nie monitorowałem tego wcześniej. Bo wczoraj był bladzioch, dziś rano po 10 grube kreski a teraz o 20 już test negatywny....

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry