Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy ktoś tu jest?Hej czy któraś tak miała ze z dwóch pęcherzyków owulacyjnych powstał jeden i stał się torbielą? Jak to się skończyło dla was czy możliwe ze lekarz się pomylił i jeden pękł a drugi przemienił się w torbiel ?
A czy to możliwe ze torbiel powstała z dwóch owulacji ? Pierwszy raz mam i się zastanawiam właśnie czy jedna po prostu nie pekla a druga peklaMoja przyjaciółka miała torbiel na jajniku myślała, że to już ciąża bo @ długo się spóźniała . Z tego co pamiętam dostała jakieś globulki do pochwowe na wywołanie okresu i miało się to wchłonąć do 3 miesięcy . Po 3 miesiącach kontrol jak by urosło to czekał ja zabieg , ale się wchłonęło na szczęście . Zależy tez ile masz cm wielkości
Nie mam pojęcia ale otarłam się kiedyś o post dziewczyny i pisała, że miała dwa pęcherzyki różnej wielkości ale oba pękły . A gdzie masz tą torbiel ? Czy jest duża i czy masz normalnie miesiączkę ?A czy to możliwe ze torbiel powstała z dwóch owulacji ? Pierwszy raz mam i się zastanawiam właśnie czy jedna po prostu nie pekla a druga pekla