• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

TORBIEL

Witam , jestem w 10 tygodniu ciąży, w 7 tygodniu wykryto u mnie torbiele na 5 cm , bardzo się boję, ponieważ dostałam z kierowanie od ginekologa , do szpitala na patologie ciazy aby stwierdzić co dalej z nią zrobić, lekarz stwierdził że konieczna będzie operacja w 16 tygodniu , czy któraś z was była w podobnej sytułacji ?

reklama
Rozwiązanie
Ja mialam torbiel 3,5 cm. Nie miałam żadnego zabiegu, torbiel nie zagrażała dziecu. Dowiedziałam się że prawdopodobnie sama pęknie przy tym jak macica będzie rosla. Na wizycie po połogu okazało się że jest nadal. Dziecko urodziło się zdrowe w terminie. Jednak moja torbiel była dużo mniejsza niż Twoja więc może u Ciebie ten zabieg jest rzeczywiście konieczny...
Ja mialam torbiel 3,5 cm. Nie miałam żadnego zabiegu, torbiel nie zagrażała dziecu. Dowiedziałam się że prawdopodobnie sama pęknie przy tym jak macica będzie rosla. Na wizycie po połogu okazało się że jest nadal. Dziecko urodziło się zdrowe w terminie. Jednak moja torbiel była dużo mniejsza niż Twoja więc może u Ciebie ten zabieg jest rzeczywiście konieczny...

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry