frez.ja1987
Fanka BB :)
Na połówkowych powinno się wyjaśnić. Chociaż u nas takie ułożenie, że nie dało rady. Daj znać czy się potwierdziliPołówkowe 1 lutego mam. Poprzednio byłam 4 stycznia i doktor mówił, że dziewczynka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na połówkowych powinno się wyjaśnić. Chociaż u nas takie ułożenie, że nie dało rady. Daj znać czy się potwierdziliPołówkowe 1 lutego mam. Poprzednio byłam 4 stycznia i doktor mówił, że dziewczynka.
Na połówkowych powinno się wyjaśnić. Chociaż u nas takie ułożenie, że nie dało rady. Daj znać czy się potwierdzili [emoji846]
Super. Bardzo się cieszęPołówkowe za nami, zdrowa dziewczynka rośnie. Całe 382g [emoji3590]
Jak tam u Was? Bo u mnie dzieje się sporo.
8 czerwca mam wyznaczony termin cc. Wyprawka gotowa już na tip top. Tyle że lekarz na wczorajszym badaniu dostrzegł siusiaka...
Jesteśmy z mężem w szoku. Okazuje się że wcale nie jesteśmy gotowi, bo trzeba znów kupić ubranka i uprać i uprasować. I trzeba znów wymyślać imię. Ogólnie to czeka nas bardzo intensywnie 4 tygodnie.![]()
O kurdeJak tam u Was? Bo u mnie dzieje się sporo.
8 czerwca mam wyznaczony termin cc. Wyprawka gotowa już na tip top. Tyle że lekarz na wczorajszym badaniu dostrzegł siusiaka...
Jesteśmy z mężem w szoku. Okazuje się że wcale nie jesteśmy gotowi, bo trzeba znów kupić ubranka i uprać i uprasować. I trzeba znów wymyślać imię. Ogólnie to czeka nas bardzo intensywnie 4 tygodnie.![]()
noworodkowi naprawde nie przeszkadza jeśli będzie spał w rozowym pajacuJak tam u Was? Bo u mnie dzieje się sporo.