Kawoszka81
Fanka BB :)
Ja się nie ważę tylko doła bym złapała. Ja mojego Florka po 5 wypuscilam.
Nic to zbieram się. Miłego dnia
Nic to zbieram się. Miłego dnia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.u mnie raczej chłodno i będzie padać. Tak się nachodzilam że dostałam skurczy ale pewnie przejdą bo są nieregularne.małemu zapowiedziałam ze jak chce wyjść to po obiedzie bo wcześniej nigdzie nie jadę.pewnie się znów obraziNie panikuj! Wrzuć na luz! Ja w zeszłym tyg miałam takie skurcze,że już wszystko było gotowe do ruszenia w drogę! Nawet do szpitala dzwoniłam! Kazali odczekać godz i faktycznie przeszłoSluchajcie dzis w nocy rozbolala mnie glowa a dawno juz mnie nie bolala. Teraz dopiero mi przeszlo po paracetamolu jednak mam podwyzszone cisnienie caly czas ok 140/90. Wczesniej nie mialam takich skokow... Dodam ze u mnie 37t+2dni. Co robić?? Bo juz panikuje troche
Czekaj może prysznic weź. Przy wysokim ciśnieniu powinno pomóc. A na ból głowy to racja paracetamol. Pewnie głowa bolała Ciebie z ciśnienia.Sluchajcie dzis w nocy rozbolala mnie glowa a dawno juz mnie nie bolala. Teraz dopiero mi przeszlo po paracetamolu jednak mam podwyzszone cisnienie caly czas ok 140/90. Wczesniej nie mialam takich skokow... Dodam ze u mnie 37t+2dni. Co robić?? Bo juz panikuje troche