• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Cześć, widzę, że jest tu już jedna Kropka :) Ja mam termin na 24 czerwca,mieszkam teraz w Niemczech i jest to moja pierwsza ciąża. Wszystko ze mną i Maleństwem było i jest ok. Chyba przed terminem nie urodzę,czop w środku,żadnych przepowiadaczy,ale każda ciąża i poród inny,więc nigdy nie wiadomo. Pozdrawiam wszystkie Mamuśki :)
Cześć. Fajnie że dołączyłas. Im nas więcej tym lepiej :-D

reklama
Ok dopisałam

Klaudia może zrób sobie chłodny okład na czoło tylko się nie denerwuj bo nerwy też podnoszą ciśnienie.

A ja mam takie dziwne skurcze ale to jeszcze nie to. Sprzątam całe mieszkanie i chyba się przeforsowałam. Muszę poleżeć. Mąż pojechał do teściowej to mam ciszę. :)

Cześć, widzę, że jest tu już jedna Kropka :) Ja mam termin na 24 czerwca,mieszkam teraz w Niemczech i jest to moja pierwsza ciąża. Wszystko ze mną i Maleństwem było i jest ok. Chyba przed terminem nie urodzę,czop w środku,żadnych przepowiadaczy,ale każda ciąża i poród inny,więc nigdy nie wiadomo. Pozdrawiam wszystkie Mamuśki :)
Mój ostatni termin na 24. A gdzie mieszkasz w Niemczech??

Ale mamy wszystkie fajne terminy porodu Młody jebla miał cały dzień. Na szczęście śpi już! Byliśmy na spacerze i jak zwykle skurcze łapały i bóle w pachwinach! W poniedziałek mam termin z młodą do okulisty ale chyba wyślę teściową bo trochę się boję

reklama
Zrobiłam sobie kawkę i znowu mnie boli brzuch jak na okres.normalnie to bym zażyła ibuprom i po kłopocie a tak się człowiek męczy a póki co to efektu nie mao_O.chyba że tam w środku coś się dzieje :o.mogę rodzić jutro popołudniu bo wybieram się do teściowej na obiad.uwielbiam jej rosołek-zwłaszcza odkąd jestem w ciąży :rolleyes:.poleże chwile może przejdzie a jak nie to pod prysznic po którym magicznie wszystko przechodzi:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry