Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Odpoczywaj sobie,współczuję tych bólów...Kropkaaa trzymam kciuki żeby wywołanie Cię ominęło i maleńka sama wyskoczyła [emoji257], chociaż sama się tego boje [emoji33] No właśnie co do ubranek to ja nie mam pojęcia jaki rozmiar bo nawet nie wiem jakie mój mały ma wymiary , wkurza mnie to trochę ale cóż ...czuje się naprawdę dzisiaj okrutnie idę poleżeć do wanny może przejdzie mi ból [emoji1317]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja też nie bardzo wiem jaki będzie duży.w torbie mam najmniejsze ciuszki bo miał być wcześniak.muszę teraz przepakowac na coś troszkę większego. Ja spakowałam kompletami do woreczkow na mrożonki (body,śpioszki, czapeczka itd.) żeby ułatwić mężowi bo mówił że tego nie ogarnieJestem pewna ze to przez wczorajszy dzień tak mam, za dużo miejsc na raz zwiedziłam ale czułam ze mogę i było fajnie [emoji16] ale pewnie wszystko przejdzie i i tak będę mama lipcowatak jakoś czuje
Noo te rozmiarówki są dziwne , ja mam np. Od 2miesiecy ,albo do 3 miesięcy zadko piszą wymiary [emoji33][emoji33] najgorsze jest to ze tz będzie ubierał go po porodzie to pewnie będzie i tak śmiesznie wyglądał haha [emoji23][emoji23] bo chłopy to raczej nie patrzą na wygląd tylko aby było łatwiej hahahha
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom