Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ładne imię. U mojego kuzyna też jest LeonCześć dziewczyny! Dopiero się obudziłam,późno wczoraj poszłam spać i na dodatek bóle w nocy więc mało spałam! Wczoraj przyjechał brat z Pl,wpadł wieczorem,mama moja ze swoim no i do sąsiada żona przyjechała,plus polka z opieki i tak se siedzielim na dole bo cieplutko było a oni wszyscy piwka popijali tylko nie ja i brat (no bo w razie W) musiał być kierowca a dzisiaj B ma kata,a ja się wczoraj modliłam zeby małemu się nie chciało wychodzić! Nwm czy wam pisałam co wczoraj mi doktorka powiedziała? Dzisiaj nie gotuje,robimy grila! Mój mały będzie Leon
.skurcze czuję tylko jak długo stoję lub chodzę. Poza tym raczej cisza 
Jak ją zobaczyłam we wannie to pierwsze co pomyślałam to że zjadłaby mojego kotaNo te dwie to takie małe nawet sąagamy brodate
a duża to tegu argentyński ale jest baaaardzo łagodna mimo swojego rozmiaru i może strasznego wyglądu
nawet dzieci ja mogą dotykać i lubi się z psem
. Gady fajna sprawa nie ma dużo roboty przy nich , ta duża je raz na miesiąc/dwa i wtedy się jej sprząta bo się załatwi a tak to czysto ;p Oki to czekam na Twoje małe zoo [emoji7][emoji7] ciekawe gdzie reszta dziewczyn pewnie jeszcze śpią [emoji41][emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
.jest super a piesek boski
.też pomyślałam że dziewczyny przyspaly Kasieks bardzo ładnyOki Kawoszka to jutro [emoji7] dziewczyny łapiecie czasem doła tak bez większego powodu ? Ja im bliżej porodu tym bardziej mi smutno , ja nie wiem czemu
Kawoszka nie martw się ja czuje często to samo właśnieVeronika oby poszło na dniach [emoji7]u nas tez ciepło dziś ja już wszystko porobilam teraz sobie leżę. [emoji23]
Też czasami mam taki dzień,że wyje albo wściekam się bez powodu,wszystko mnie drażni! Myślę jak to będzie przy 3! Teraz wszystko jakoś poorganizowane,mała 8 lat dużo pomoże,jednak też potrzebuje uwagi! Często rozmawiam na takie tematy z moim i o tym jakie mam obawy co do niego! W sumie to widzę jaki jest dla dzieci ale przecież ten będzie jego! Czasami się martwię i same zapewnienia nie wystarczają! Jednak muślę pozutywnie!Dzisiaj jestem wyrąbana jak nie wiem po czym! Ogarnęłam trochę i już nic nie robię bo taki upał,że padnę jak mucha!