Veronika_k
Fanka BB :)
Kawszoka był na początku ale wtedy inaczej się zachowywał, więc to raczej nie toMoże zazdrosny jest o dziecko
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kawszoka był na początku ale wtedy inaczej się zachowywał, więc to raczej nie toMoże zazdrosny jest o dziecko
Mój znowu się ślini i też nie wiem czemu bo na zęby za wcześnieMoja niunia nie chce za bardzo smoka tylko jak ją łapie spanid. Possie i wypluje jak jyż zaśnie. Tylko od mniej więcej dwuch tygodni sscie piąstki. Nie wiem czy to zęby choć na nie to raczej za wcześnie.
Ja na piersi już cały czas, nie muszę dokarmiac, ale jak do urzędu czy inne sprawy pozalatwiac musiałam to zdarza się ze zajmuje mi to kilka h więc mały dostaje mm. Butle nadal lubi.My jedziemy tylko na cycu teraz! Wcześniej zdarzało się, że musiał po cycu dostać flaszkę ale wszystko się unormowało i sam cyc już teraz! A Ty już teraz tylko butla? Mój nie chce za bardzo z butli! Czasami odciagniete B. mu daje ale mały pluje
Mój też. Najwięcej się ślini po jedzeniu. Wkłada piąstki do buzi i próbuje też wpakować to co złapie do rączki ale jeszcze mu to nie wychodzi za bardzoMój się ślini i wkłada piąstki [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom