Lady Loka
Fanka BB :)
Nie masz co się kierowac nazwami ze sklepówz kazdy robi po swojemu.Tylko bardziej chodzi mi tutaj o nazewnictwo - że szukam w Google pajace niemowlęce a on daje mi śpioszki albo piżamy - trochę to mylące
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie masz co się kierowac nazwami ze sklepówz kazdy robi po swojemu.Tylko bardziej chodzi mi tutaj o nazewnictwo - że szukam w Google pajace niemowlęce a on daje mi śpioszki albo piżamy - trochę to mylące
No nie, bo śpioszki są ns szelkach, a pajace mają rękawy. A piżama to to, w czym śpisz, obojętne w jakiej formie.Czyli jakby pajace / śpioszki / piżamki to można uznać za to samo?![]()
No dobra, ale co z tego?No to wpisz sobie w Google ‚pajacyk niemowlęcy’ i zobaczysz że pojawia się np pajacyki z długim rękawem a będą opisane jako śpioszki.. xd ja już nie wiem w takim razie co kupić.. zwariować idzie
No ale mówiłam Ci, że tak to cuda wychodzą, bo sklepy różnie nazywają.Chodzi mi nie o ogólną definicję, tylko w konkretnym przypadku pajacy po wpisaniu w google ;D
Szczerze mówiąc dla mnie nazewnictwo tych ubrań to jakaś czarna magia na razie xD Pajace, rampersy, śpiochy...No nie, bo śpioszki są ns szelkach, a pajace mają rękawy. A piżama to to, w czym śpisz, obojętne w jakiej formie.
to kupuj wzrokowo?No to wpisz sobie w Google ‚pajacyk niemowlęcy’ i zobaczysz że pojawia się np pajacyki z długim rękawem a będą opisane jako śpioszki.. xd ja już nie wiem w takim razie co kupić.. zwariować idzie
Czyli najlepiej pajace i polspiochy? Mam dodane w koszyku parę polspiochow do bodziaków żeby były.
To np z pajacem bez stopek jakbym chciała młodego kłaść spać to wtedy skarpetki ewentualnie jakby miał zimne? A do polspiochow + bodziakow jakąś bluzę ewentualnie żeby gdzieś wyjść?