Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nic kazała przyjść dopiero 2 lipcaA co powiedział lekarz?
25 kwietnia ostatnia miesiączka cykle co 30 dni lekarka określiła jako 4/5 tydzień z bety wychodzi 6Kiedy miałaś ostatnią miesiączkę ? Który to tydzień ciąży ?
Nie dziwię się że się martwisz , sama jestem po poronieniu i cb . Ja bym pewnie skonsultowała to jeszcze raz u innego gin.
Tak zrobię dziękujęMożliwe że owulacja Ci się przesunęła i faktycznie ciąża jest młodsza , widziałam posty dziewczyn że pęcherzyk w 5 tygodniu miał ok 3 mm , wszystko pozytywnie się skończyło. Natomiast to trochę długo żebyś czekała w nieświadomości do lipca , szczególnie jeśli w wywiadzie są poronienia . Ja 29.04 miałam ostatnią miesiączkę , 05.06 był widoczny pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym , doktor ze względu na wcześniejsze poronienia zaprosił mnie na wizytę za 1,5 tyg żeby sprawdzić czy jest zarodek z serduszkiem. Może umów się do kogoś w przyszłym tygodniu, przy takiej becie powinno być już coś widać . Trzymam mocno kciuki aby wszystko pozytywnie się udało ❤
Bylam dziś u lekarza tamtą pani musi mieć zły sprzęt bo w piątek widziała tylko mały pecherzyk a dziś się okazało że jest zarodek z bijącym serduszkiem .Możliwe że owulacja Ci się przesunęła i faktycznie ciąża jest młodsza , widziałam posty dziewczyn że pęcherzyk w 5 tygodniu miał ok 3 mm , wszystko pozytywnie się skończyło. Natomiast to trochę długo żebyś czekała w nieświadomości do lipca , szczególnie jeśli w wywiadzie są poronienia . Ja 29.04 miałam ostatnią miesiączkę , 05.06 był widoczny pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym , doktor ze względu na wcześniejsze poronienia zaprosił mnie na wizytę za 1,5 tyg żeby sprawdzić czy jest zarodek z serduszkiem. Może umów się do kogoś w przyszłym tygodniu, przy takiej becie powinno być już coś widać . Trzymam mocno kciuki aby wszystko pozytywnie się udało ❤
Niekoniecznie, po prostu beta urosła przez ten czasBylam dziś u lekarza tamtą pani musi mieć zły sprzęt bo w piątek widziała tylko mały pecherzyk a dziś się okazało że jest zarodek z bijącym serduszkiem .
Możliwe tak czy tak w końcu jestem spokojna .Niekoniecznie, po prostu beta urosła przez ten czas![]()