Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moze i my tez cos pomyslimy. No i własnie chciałam cos kupić z klockami, bo to dalej ulubiona zabawa Bartka, a i urodzinki sie tyz zblizają, więc jest okazja
Więc Karola, prosze o opinie jak juz będzie prezent rozpakowany :-)
Karola7 bardzo fajny ten stolik edukacyjny i oczywiscie super pomysl na urodzinki. Mysmy tez juz wymyslili i zamowilismy malemu suchy basen w ksztalcie wozu strazackiego do tego 500 pileczek, coby mogl sie w nich "pluskac" ;-)
Karola, stoliczek to swietny pomysl, Marcel dostal pod choinke, nie taki, zwyklejszy troszku, ale bardzo lubi sie nim bawic, wszystko juz ma opracowane. Na pewno sie Iguni spodoba.
Aga, basen z pileczkami tysz fajny pomysl
Blond, no juz Ci Karolla podpowiedziala na jaka okazje;-)
o co chodzi wszyscy wujkowie kupuja te ciuszki UMBRO ;-) moj tez pelno ma tego.....
ale buty wypas....strasznie mi sie podobaja...my mamy adidasa fajne ale kurcze nie wiem czy juz nie za male beda na mlodego :-(