Strona 1573 z 1573 PierwszyPierwszy ... 1553 1563 1568 1572 1573
15 721. do 15 723. z 15723
Drzewko podziękowań7280Podziękowań

Temat: Maj 2012

Wdrożona(y) Avatar Ika202

Domyślnie Odp: Maj 2012

kilolek jak tu nie panikować nr do ciebie gdzieś zapodziałam ,gg mi padło a wiedziałam że w maju rodzi się Zuzia no i czekam nadal na zdjęcie tej królewny i podaj mi na pw swój adres ;)
    ٠•●♥Zuzka-14 luty 2012♥●•٠

Fan(ka) Avatar karis78

no nic u mnie nic się nie dzieję więc dotrzymam wizyty i zobaczymy co dalej....
    wszystkim majówkom, które jeszcze czekają na maluszki oby jak najszybciej się rozkręciło!!!!POWODZENIA
    mój małż mówi że tęskni za naszym synem ja też już byłam nastawiona że już w tym tygodniu zdążymy się siebie nauczyć no cóż muszę być cierpliwa
    zazdraszczam wszystkim mamusiom które mogą ściskać swoje maleństwa

czekamy na Ciebie Avatar Olisiaa

Witam sie i ja wieczorowa pora
    Dzien minał nawet nawet, duzo spacerowalysmy, pogoda dopisala bo nie bylo za goraco
    Nasza Ola tez nie lubi za bardzo przewijania drze sie w nieboglosy, juz nie wiem co mam robic, czasami przy kapieli tez sie zdarza krzyk jak bysmy odzierali ja ze skory hihihi
    Czas juz jakas kolacyjke zjesc, ale brak pomyslu, przy karmieniu cycem to wiekszosc niby nie mozna. Juz sama nie wiem co jesc i z czym jesc. Moze macie jakies propozycje?
    Milego weekendu
    Trzymam kciuki za reszte naszych "ciezaroweczek" oby sie juz wypakowaly i nie czekaly wieki za malenstwami

Zasady Postowania