reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majówki 2014

Czesc nareszcie was nadrobilam.
Wczoraj mialam taki kipisz ze masakra okazalo sie ze dziecko ktorym sie opiekuje dostalo sie jednak do przedszkola wiec musialam keciec wczoraj do gin prywatnie zeby mi wypisala l4 do niej weszlam o uwaga 22:20 ale na luzie mi wypisala do 23 bo tak mam kolejna wizyte u tega gina na nfz i on mi bedzie pozniej przedluzal przynajmniej ona twierdzi ze nie bedzie problemu. Dala mi na podstawie poprzedniego poronienia. Przez 1 dzien moj pecherzyk powiekszyl sie o centymetr:) Mam nadzieje ze tym razem sie uda donosic.
Wiec dziewczyny jak potrzebujecie l4 to isc i brac zwlaszcza ze macie siezka prace.
ale die roxpisalam;)

reklama
Witam z rana!
Ja już na nogach, bo za niedługo do pracy :p
Ciężko było wstać...
Odezwę się z pracy :D

martuskubus trzymam kciuki za wyniki :)
stazi ja też wczoraj powtarzałam test :D Ale miałam już ostatni więc więcej nie testuję.
aesthete piękna beta!
szkola ja też martwię się po poprzednim poronieniu, ale musimy wierzyć, że będzie dobrze :)

Witam z rana:-)

karmelowa- ja również jak pozostałe dziewczyny radze isc na to L4 jak tylko masz możliwosć to sie nie zastanawiaj!
applecrumble, Martyna, aesthete- gratuluje bety:-)
Lena_no- gratuluje wizyty.
martuskubus- z poprzedniej ciązy pamiętam ze w tym stanie sny są mega dziwne :szok:

Moj ból piersi tez ustał. Zrobiłam kolejny test oczywiscie dwie krechy. Juz wiecej nie robie.
Dzisiaj nastrojowo u mnie lepiej. Bo wczoraj to jakoś tak doła łapałam.

ewelinka mnie piersi raz bola raz nie:rofl2: narazie narzekamy na brak objawow, a za niedlugo bedziemy mialy ich dosc:tak:

Ja juz w pracy. Popijam kakao i staram sie dobudzic:-p

niuniaa współczuje, ale to znaczy że wszystko ok :tak:

Mnie też piersi raz bolą raz nie.
Ja tam już nie robie testów jeden tylko zrobiłam nie chce się w większy stres napędzac;-)

ewelinka az tak Ci poprzednia ciaza dala sie we znaki? Ja to musze przyznac, ze marze o takiej ciazy jaka mialam z synkiem. Zero mdlosci i ogolnie super sie czulam :)

reklama
Do góry