reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej hej :-)
MERLIN86 bete mogłabym już zrobić w ten piątek, ale zobaczę jaka będzie tempka jeśli będzie wysoka to w sobotę o ile nie spadnie zrobię sikańca :-)
JUSTYNKA super że z fasolką wszystko dobrze :-)
KAWIATUSZEK super wieści :-) trzymam kciuki żeby fasolka została w Twoim brzuszku na 9 m-cy :-D
za pozostałe dziewczyny również trzymam kciuki :-*

Pole: Kochana w Twoim błogosławionym stanie nie powinnaś tak szaleć:p ale Wam można mowić;*

A ja? No cóż. Życie nie jest zbyt sprawiedliwe...czy jakoś tak. Zrobię kilka badań jeszcze te przeciwciała najpierw i umowie sie do specjalisty. Chciałam do dr G z invimedu ale mnie tam wkuuuuur*****:| mówią zeby dzwonić jakoś 7-15pazdziernik a dzisiaj baba do mnie ze zapisy bedą 29 od 7.30. No. I pewnie jak zadzwonie o 7.30 to juz miejsc nie bedzie:/ wiec chyba zdecyduje sie na polmedis i dr P

Dzień doberek:)
Nie mogę Was kobitki nadrobić:)

Pole, Yoanna
jesteście usprawiedliwione, ale jakoś odzywajcie się mamuśki i jakiś krótki raporcik nam tu proszę zdać:)
Kwiatuszku moje gratulację, trzymam kciuki do betki:)&&&&&&

Enni Ty po prostu albo nie pij, albo pij częściej:-D, a mieszać alkohol....najgorsze cholerstwo!

Ladybea może cykl Ci się przesunął?? W moich 3 cyklach iui miałam miedzy 11 a 13dc, a ostatni raz 17dc. Trzymam kciuki co by Ci się udało:)

A moje grzybobranie wyszło tak se, więcej się najeździliśmy, nachodziliśmy niż było grzybków.... Ale co się człowiek dotlenił, wyciszył i odpoczoł to nasze:)

Miłego dzionka życzę:)

Nati powiem ci że u mnie owulka jest bardziej prawdopodobna w 17dc niż 11 czy 13.
Mnie tez m wyciągnął wczoraj na grzyby, ale ja to tylko jako kierowca, bo przeraża mnie to całe robactwo. Trochę uzbierał ze 3 słoiki marynowanych wyjdą.
DAGNA NIE MA TO JAK "MIŁE' PANIE Z RECEPCJI, KTÓRE STANOWIĄ NAJWIĘKSZĄ BARIERĘ

Dzien dobry:happy2:
U mnie słońce i wyglada, ze Polska Złota Jesień sie objawia, aż sympatycznie i bardziej żyć sie chce.

Jak jestem usprawiedliwiona to super:rofl2:
Obroty mi Ciezko zwolnić, bo kurcze takie życie i taki charakter, a M jeszcze gorszy pod tym względem. W tym wszystkim jednak czuje sie dobrze, więc chyba nie ma co narzekać.
A my z Yoanna to chyba niedługo na emeryturę przejdziemy.
Na razie biedna Justynka czeka, bo sama wózka z Wami nie pociągnie...
A Poniewaz Kwiatuszek jest bardzo blisko szczęścia to:-)

Dagna to ja kciuki, żebyś nr recepcji wykrecila o 7:29 i trafiła na CZŁOWIEKA....
Ja cos tak czuje, ze fluidy wczoraj przechwycila Kasik37 więc nowa paczka
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i malutkie kopniaczki na szczęście od mojego prywatnego górnika.

reklama
Pole no wreszcie jesteś;) Jak się "wciągnęłam" w to forum to Ty tu już byłaś, także jak Cię nie ma i innych osób które najbardziej pamiętam od kiedy tutaj jestem to jakoś smutaśno jest:tak:
Nati pić to ja lubięęęę hehe:tak:;-) może nie tyle smak co stan upojenia hehe, ale tym razem to piwo mnie dobiło. To było tak że w domu piłysmy wódkę i poszłysmy do pabu, no i wódka droga i nie wiem co za bebły Ci dają, drinków nie lubię, więc padło na piwko;-)

ladybea jak brałam menopur i clo wtedy moje pęchole miały turbo, chyba w 13dc miałam iui bo były już okrąglutkie i welkie:-D

Do góry