reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majówki 2014

Bąbelek on jej brał za usg w tym wizyta była to samo jak poszłam u siebie tutaj w Chrzanowie znalazłam gina co mi za usg w 7 tyg wziął 60 zł.
Chwirut też jednej koleżance prowadził ciąże i brał 100

reklama
Ja też odebrałam bete - 10851. Chyba moja ciąża jest młodsza, bo jak wpisalam dane do kalkulatora to wyskoczyło normal. Niezłą matematykę musiałam odstawic, żeby to policzyć. Chcialam czerwiec i coś czuję, że tak będzie ;) Ja chyba najdłużej poczekam na usg, bo dopiero 22.10, ale co zrobić. Czekam prawie cierpliwie :)

Perełka no to widac że sa tańsi, ale mi to nie wiele d bo ja chce rodzić tam gdzie mój lekarz więc bede do niego chodzić raczej tylko będę kombinowac żeby było jak najtaniej .

Zosiasamosia pewnie małaś późno owulację, ale mam nadzieję, że nie uciekniesz nam czerwcówek ? ;-)

ewwe dzieki za wyliczenie ,czyli wychodzi na to, że nie mam się czym martwić :tak:
Tylko wychodzi, że późno mi się podwoiła

Dziewczyny, cieszę się, że korzystacie z podesłanego przeze mnie kalkulatora :-)

Czytam Wasze opinie na temat cen wizyty i usg. Moim zdaniem nie ma co oszczędzać. W ciąży najważniejsze jest dobry lekarz prowadzący, który ma wiedzę i umiejętności oraz dobry sprzęt usg. I który nie zbagatelizuje żadnego objawu, który by Was zaniepokoił. A cena 150 zł za wizytę z usg, to nie są kokosy. Niektórzy biorą jeszcze więcej, ale jest to uzależnione od ich stopnia naukowego.

reklama
Do góry