Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

hej ja wpadłam tylko resztką sił u nas jelitówka zaatakowała wszystkich od wczoraj wieczora my z mężem " jedziemy na dwie strony" on chociaż wziął jakieś leki ja musze się meczyć. Amelka też jescze wymiotuje - jedna wielka masakra![]()
byłam u lekarza, wszystko ok :-)
mam za dwa tygodnie wprowadzić witaminy i odstawić duphaston.
wkleiłam zdjęcie na wątku usg, na razie wygląda jak mały kurczaczek (taki ze sklepu w całości heheh), widziałam rączki![]()
przy okazji wyjdzie na jaw, ze mam na nazwisko tj nick jednej z was![]()
takie prawo, co zrobisz... od razu powinien zus płacić przy ciąży jeśli wiadomo, ze cięzarna do porodu zostanie na l4, wtedy faktycznie odciążyłoby to małych przedsiębiorców. Mój dyrektor mówi, ze lepiej mieć te 33 dni z głowy, bo jesli cięzarna zdecyduje sie wrócić do pracy, kilkakrotnie w czasie ciaży biorąc zwolnienie, to wtedy koszty wzrastają. więc woli jak juz siedzą do końca. ale ja budżetówka, wiec co innegouwież mi, ciąża dla pracodawcy jest bardzo kosztowna, a to nie jego dziecko
szczyt roztargnienia
byłam u lekarza, wszystko ok :-)
mam za dwa tygodnie wprowadzić witaminy i odstawić duphaston.
wkleiłam zdjęcie na wątku usg, na razie wygląda jak mały kurczaczek (taki ze sklepu w całości heheh), widziałam rączki![]()
przy okazji wyjdzie na jaw, ze mam na nazwisko tj nick jednej z was![]()