reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ladybea, wiesz co, sama nie wiem... Z jednej strony podobno nie powinno się farbować włosów w I trymestrze (chociaż sporo o tym czytałam i w sumie nie zostało chyba udowodnione, że to faktycznie szkodzi, ale ja pewnie wolałabym nie ryzykować). Tylko, że z drugiej strony - jesli chodzi o Ciebie - na tak wczesnym etapie ewentualnej ciąży to nie wiem czy takie farbowanie może czemukolwiek zaszkodzić. Słyszałam kiedyś, że bardzo wczesna ciąża raczej jest bezpieczna od takich zewnetrznych zagrożeń. Więc w sumie sama nie wiem, może ktoś mądrzejszy się znajdzie :-)

reklama
nati bardzo super wiadomość :-) cieszę się

ja nie wiem czy to aby prawda z tym farbowaniem włosów? ladybea w sumie jak trzymać się tej teorii to kobieta starając się o ciążę powinna zaprzestać tego typu zabiegu fryzjerskiego, kiedy starałaś się naturalnie też nie farbowałaś włosów?

sama nie wiem.

ja do fryzjera jutro idę ale tylko na kosmetyczne podcięcie. a nie farbowałam już masakra jak długo, ale u mnie kompletnie nie widać odrostów, bo farbuję jeżeli już na kolor mój naturalny :-)

Nadrobiłam:) Zaczyna się wkońcu coś dziać na naszym forum!!! I mam nadzieję, że z pomyślnym skutkiem:-)
Witam się z wszystkimi nowymi laseczkami:happy: i powodzenia Wam życzę&&&

MagdaM i Kwiatuszek byłam prywatnie u dr.D., który pracuje na polnej. Słyszałam i czytałam o nim dużo dobrego i z nadzieją jechałam po wiadomości czy moje wyniki i historia starania o dzidzię będa nas kwalifikować do refundacji ivf. A on do mnie wyjeżdza z polipem i narazie o ivf mogę zapomnieć:wściekła/y:. Nawet nie spojrzał na te wyniki!!!!!! Odniosłam wrażenie i mój M też, że będąć u niego na pierwszej i zostawiając 200zł, nie otrzymamy od niego więcej informacji!!! To jest jakiś obłęd!!! Ja nie śpię na materacu wypchanym kasiurką, że jak zostwaię u niego 1000, to bedzie bardziej dostępny!!!

A jutro mam wizytę rejestrującą na polnej i mam nadzieję, że tam ktoś mi udzieli informacji. Trzymajcie kciuki!!!!!
Enni powiedz mi jak tam trafić!!!!!!! żeby się nie zgubić!!!!!!!

Ja też popalam, ale staram się w miarę moich możliwości się ograniczać....ale nie zawsze wychodzi:no:
Obiecałam sobie, że jak tylko zajdę w ciaże to rzucę od razu....ale nie zachodzę:no:

Nati!!!!:-D:-D jak miło Cie widzieć:):) Musisz iść do budynku D na 2 piętro. Jak wejdziesz na teren szpitala główną bramą to idziesz do samego końca i skręcasz w lewo, przejdziesz przez taki mały tunelik i już jesteś pod tym budynkiem:):) Bardzo miła kobietka jest w rejestracji:tak: Może dopytaj się jak wygląda to w tym roku, czy faktycznie już nie będą robic ivf bo coś takie pogłoski krążą, będziesz wiedzieć z pierwszej ręki:)

A te papierochy to moja zmora wrrrrr, najgorsze jest to że ja lubię palić;-)

reklama
Do góry