reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
ENNI mój pies to labrador czekoladowy na zdjęciu ma 8 tyg. A teraz już prawie 3 i pół roku. A co do yorkow moja siostra ma miniaturke suczke a mój to pies ona jest wielkości jego głowy a ona tak próbuje go ustawiać on się na nią denerwuje i szczeka ale ogólnie się jej boji. Kupa śmiechu z nimi jest.

reklama
Ladybea mam nadzieję że HSG wyjdzie pozytywnie:tak: u mnie tak było i tak jak jakaś dziewczyna już tutaj wspomniała ból to taki jak przy @:) nie wiem jak innym dziewczynom ale mi dali przed głupiego jasia :):):)

Ladybea niestety sprzęt najczęściej zawodzi wtedy kiedy jest najbardziej potrzeby, ot taka złośliwość rzeczy martwych ;-) Ja przed pierwszą IUI też nie zdążyłam zrobić hsg bo tylko jeden aparat był sprawny a kolejka oczekujących z dwóch aparatów i dlatego zapisałam się na następny cykl. W takim razie kciukasy za jutro :-)

enni, kasik ja tez mam nadzieję że jutro sprzet zechce dzialać. Powiem wam że stojąc tam przed izbą przyjęc nawet sie nie denerwowałam - może dlatego że m był ze mną :-)

Z własnego wyboru? Czy lekarz nie zbyt przejęty swoją rola ? Kurczę ;( mam nadzieje ze 2 będzie ostatnia :) kiedy plan na następna? Możecie juz w następnym cyklu?

brydziajons juz raz miałam problem z zajsciem w ciąże 9 lat temu, teraz miałam dobre wyniki i chyba gin tak chciał spróbować. Sama nie wiem co on miał w głowie, bo za bardzo rozmowny nie jest. Teraz wybieram sie do niego w czwartek 14-tego i zobaczymy co powie. Jutro może podjade do przychodni spytać jak wyszły wyniki męża chociaż.

dziewczynki Te wszytkie "super rady" są faktycznie wkurzjące. Ja ostatnio powiedziałam na pytanie " a wy kiedy? to już czas..." powiedziałam,że nie wszyscy mają tak dobrze i że jak chcą to moga mieć dziecko od razu.

Co do listy to popieram, żeby każda dopisywała siebie i co się u niej dzieje.
ZA WSZYSTKIE testujące trzymam mocnokciukasy:-):-):-)i oby czas szybko i bezstresowo wam zleciał do dnia bety

reklama
Do góry