no mi kiedyś to nie przeszkadzało, bo miałam tak kamienny sen, że wojna mogła się koło mnie toczyćaesthete to mój mąż tak przy laptopie zasypiaBierze go do łóżka i ogląda pół nocy :/
no nie mogę, HAHAHAHA, leżę i kwiczęJanek ostatnio wrócił ze szkoły (czwarta klasa, temat rozmnażanie) i mówi do mojego M. "słuchaj, a tak w ogóle to jak wy sobie to dziecko zrobiliście?" M. "eee, ale mam Ci wytłumaczyć?" Janek "nieeeeee, wiem, że mieliście stosunek płciowy w (hahahahahaha) pochwinę. wiesz co, to chore
" I po edukacji seksualnej
PP

oo... to o tym nie wiedziałam.Zbyt dużo wyłudzeń to mało powiedziane! W Internecie można było znaleźć firmy które "pomagają ciężarnym". Ciezarna sie zgłaszała, oni za nią wszystkie formalności załatwiali, zakładali działalność, mówili co i jak za "drobną opłata". I dlatego sie zus w końcu za to zabrał.
w ogóle wczoraj leciał super wizjer i mówię do M, że tak łatwo można wykorzystać luki w prawie i łatwo się wzbogacić, a my jak durnie uczciwie harujemy
a flo to chyba już nigdzie nie mahaha, u mnie na mieście nie ma ani home&you, zary home ani duki, ani flo. Trzeba kopsnac się do torunia bo u mnie tylko pepco i wszystko za 5zl !
i co w końcu ćwiczyłaś?Pocwiczylam 35 min... Próbowałam zjeść płatki na mleku ale mój organizm odmówił...

cieszę się, że mogłam pomócacha, no i przyszły mi te dresy alladynki, te które kilka z was już sobie zamawiało. super są) jestem zachwycona
![]()
a jak się nazywa to masło z USA?ale na allegro.pl widziałam masło z USA można kupić i chyba się skuszę![]()
brownagula, ja raz miałam sytuację, że gościu na wieczornym spacerze mnie zaczepił... wypytywał gdzie mieszkam, czy codziennie wychodzę o tej samej porze, co by się stało jakby mi psa zabrał... no chyba przez 10min odczepić się nie mogłam. jak odwrócił głowę to wzięłam psa na ręce i uciekłam do domu. M jak to usłyszał to poszedł ze mną go szukać. Powiedział że na wieczorne spacery mi pit bulla kupi
co do sąsiadów to ogólnie wszyscy są spoko poza sąsiadką, która mieszka akurat pod nami. na parapetówie to nawet straż miejską do nas wezwała... na szczęście strażnicy bardziej wyrozumiali od niej :/ strasznie się z nią kłócę, raz jej powiedziałam że jak jej sąsiedzi przeszkadzają, to niech sobie dom w lecie postawi to będzie mieć ciszę i spokój, Bo ona nawet o 15:00 potrafi do mnie przyjść że za głośno muzyki słucham. Ale o niej to bym musiała dłużej pisać, a nie mam nawet chęci :/
od wczoraj strasznie mnie podbrzusze boli, jak na okres, a wydaje mi się, że chyba powinno boleć coraz mniej? na szczęście dziś wizyta u gina więc zapytam
a teraz smaka wam zrobię

no nic, lecę zrobić obiadek i się szykować na wizytę