reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Na całe szczęście ta parka to nie moi znajomi nawet. Sąsiedzi mojej przyjaciółki stad jestem na bieżąco...
A ja jestem taka, ze jak spotkam ich teraz to głośno i wyraźnie powiem, ze ciesze sie, ze im inv wyszło. Nawet maz mojej przyjaciółki kolega od piwa i głupich rozmów z macho nie jest wtajemniczony oficjalnie i myślą, ze nie wie....
Do tego dziewczyna jest gwizdnieta, bo wiadomo juz, ze to bliźniaki, a ona przekonuje swojego meza, ze beta taka wysoka od stymulacji...i tak chce do konca ciazy dociagnac...
Normalnie zamiast mi przejść to sie nakrecam, tym bardziej, ze na bete Blue czekam...

Smerfeta domek zbudowany na papierze, pozwolenia są, no ale przed zima nic nie będziemy robic, a potem jak Bog da...
Na razie przeprowadzimy sie do innego mieszkania, a właściwie jesteśmy w trakcie. Dziecko przygotowane na ten świat, gorzej z mamusia...

reklama
Ladybea z panem doktorem widzimy sie w czwartek, więc sie okaże czy dziecko nie za mało Boże....
Na całe szczęście miałam zajęcia ze studentami w czasie rekolekcji, więc chyba mam dobre usprawiedliwienie...zwłaszcza, ze zawsze wtedy sie czuje oczyszczona...z rresztek mózgu...

Ladybea no nie do końca skopiowałaś listę bo "agha" Ci zjadło ale już jest ok, strażnik czuwa :-D ;-)

Pole to ta dziewczyna rzeczywiście durna jak but jest :sorry2:skoro chce do końca ciąży Maczo oszukiwać:szok: oby źle się to dla niej nie skończyło :sorry2:

Nati35: 19.11.2013 wizyta z wynikami u gin i dalsze działania
Asita: 19.11.2013 podglądanie pęcholi
Kara86:20.11.2013 podgląd pęcholi
Ladybea: 20.11.2013 wizyta z HSG u drka i zobaczymy co dalej
Majka K: 21.11.2013.- odbiór wyników badań i umówienie się na HSG
AgaJa82: 22.11.2013. - wizyta u gin i decyzja kiedy 2 IUI
Madziulka Rz: 22.11.2013 wysoka beta
Ladybea: 27.11.2013 prawdopodobnie wynik AMH
agha[/B]: 28.11.2013. wysoka beta
Merlin: w listopadzie starania naturalne, na grudzień planowana 2 IUI
Brydziajones: grudzień planowana 1 IUI
Kasica: w grudniu wizyta w Klinice i rozmowa o IUI
Kasik36: styczeń 2014 planowane II ivf (ICSI)
Smerfeta: ~ styczeń 2014 --> ivf runda druga
MagdaM33: styczeń 2014 IVF
Kwiatuszek: totalny spontan:)
Enni: ogarnianie procedur związanych z in Vitro
Pole: nasza szczęśliwa przyszła Mamusia:)
Joanna82: nasza szczęśliwa przyszła Mamusia:)
[/COLOR]

reklama
Do góry