reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majówki 2014

reklama
Witam Piatkowo!

Moj ulubiony dzien tygodnia, dzis jest jeszcze lepszy bo od 1szej zaczynam sie urlopowac :-) a jeszcze lepsza wiadomosc to taka, ze maz sie urlopuje ze mna :-) w planach mamy ikee, leniuchowanie, no I oczywiscie wizyte we wtorek :-)

Moje dziecko rosnie w nocy, co rano wstaje to mam wiekszy brzuch, tak jak Wy mowilyscie z dnia na dzien sie powieksza :-)

Waga stelaza tego wozka to 8kg wiec chyba w normie..

Dzis praca, pozniej do mamy na urodziny. Dostanie bon do swojego ulubionego sklepu I krem. Jescze nie zakupione wiec od razu po pracy musimy jechac I to kupic :o jak zwykle wszystko na ostatnia chwile, czas zdecydowanie za szybko leci.

A Wy co dzis porabiacie?

Zosia ja wiem, ja wiem:) u Straciatelli wszystko dobrze:)
A ja wstaje na siku co dwie godziny:/ wykończę się

No to witaj w klubie! Dzisiejsza noc to w ogóle masakra była, bo miałam tak durne sny, że nawet myśleć mi się o tym nie chce. A jak juz wstanę siusiu, to potem zasnąć nie mogę. A co to będzie w marcu, kwietniu, maju... :(

hej :-)

z wrażenia spać nie mogłam ;-) siurak, siurak :-) wymarzony :-D kalendarze chińskie, jakieś testy - pokazywały mi dziewczynkę :-D ja tak czułam czułam troszku, że będzie siurak ;-) zresztą od zawsze powtarzałam, że widzę się jako matka chłopaków, a nie dziewczynek ;-)
Julian :-D bosko :-) i mam nadzieję, że ten siurak nie zaginie na następnych badaniach :tak:

po wizycie kupiłam pajaca niebieskiego i dałam mężowi po wejściu do domu :-) zakumał po chwili ;-)
a rano powiedziałam Mrówkowi, że pani dr określiła prawie na 100% płeć ;-) i urządziłam mu zgadywanką :-D stanęłam przed zaspanym Mrówkiem ;-) i zaczęłam śpiewać Wyginam śmiało ciało :laugh2: zaczął skakać po łóżku z radości ;-) jak powiedział dziewczyny są fajne, ale bracia fajniejsi ;-)
Ślubny podsuwał, że trudno, będzie musiał kiedyś jakoś się zmusić i wyprodukować Janeczkę ;-) :-D

no, to muszę zadzwonić do mamy ;-) i do teściów :-D i do znajomych rozesłać smska ;-)
banan od rana :-D
muszę mamę zmusić by zrobiła porządek w mrówkowych ubraniach ;-) i zaczynam zakupowe szaleństwo ;-) a dla mojej Mamy będzie to trzeci wnuk :-) ma jeszcze jedną wnuczkę ;-) i jedną prawnuczkę :-D

GWIAZDECZKA ja również uwielbiam ten dzień :-D szczególnie jak z rana słucham trójkę ;-) i Wojtka Manna :tak:
długi weekend :-D dla mnie całkowicie wolny :-D odpocznę w końcu :tak:

MAKAO pocieszam, że i ja w nocy często wstaję ;-)

Kurczaczek - na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam mocno kciuki. :*

martuska - ja jedno body, także nie jesteś sama jeśli chodzi o ubogą wyprawkę. :-p
Jak już mamy cokolwiek to już pójdzie z górki, :tak: mi najtrudniej było kupić
pierwszą rzecz. ;-)

brownagula - moja mała też rusza się bez przerwy praktycznie. :p Nie ma się
co martwić, będziemy mieć po prostu bardzo aktywne dzieciaczki. :p :-)

CZekamynaigorka - Witaj i tutaj. :) A wózek bardzo ładny i cena też naprawdę
przystępna. ;-) Ciekawe jakie opinie..

Bąbelek - pozytywne nastawienie najważniejsze.. :D Zdrówka dla Amelci.:*

diabliczka - mnie się ostatnio cały czas śnią jakieś katastrofy, powodzie,
huragany.. Masakra. :sorry2:

gwiazdeczka - to będziemy się wspierać wzajemnie, bo ja też już 2 dzień na
zdrowym żarełku. :-)

Aśku - I jest Król Julian, :D Cieszę się razem z wami. :-D

Makao - Ty biedulko jeszcze nie wyszłaś.? Jak się czujesz, tak a propo..
Jak Józio.?

Ja wczoraj cały dzień leżałam z moim chorym na grypę żołądkową Ślubnym - biedaczek.. :sorry2: Opiekowałam się nim, doglądałam go, aż w końcu sama zasnęłam.. :-p Dzisiaj już poszedł do pracy, mimo że nie czuł się do końca dobrze. :sorry2:
Dałam mu sucharki do pracy, herbatniki, sama też taki zestaw zjadłam i co..?? :szok: MULI MNIE, MDLI I CZUJĘ SIĘ FATALNIE. :-:)-( Opieka sprawiła, że chyba się zaraziłam. :-( Ehh..

reklama
Aśku wielkie gratulacje chłopaki górą jak na razie zdecydowanie:-D
martuska507 też podobają mi się X landery mam dylemat;-)
struss też kupiliśmy nawilżacz już przed zimą bo nie znosze tego uczucia suchości w nosie mamy taki ze wskaźnikiem jakiej wilgotności już jest pomieszczenie żeby nie przedobrzyć bardzo fajny :tak:
Ptysia mam takie samo zdanie jak co kółka zblokuję a np po sklepie tak się fajnie jeździ ze skrętnymi jedną ręką kieruję oczywiście najlepiej żeby były pojedyncze i jak największe:tak:
gwiazdeczka88 ładny ten wózeczek:tak:

wczoraj spontanicznie wybraliśmy się do kina na "krainę lodu" ej jakie to było fajne uśmiałam się że hej :-D

z poszukiwań wózka jak na razie zatrzymałam się na tym Wózek TAKO City Move Roma 3w1 | MaluszekSklep.pl ale pewnie jeszcze będę szukać:tak::-D

Do góry