reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczyny, moje wielkie wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! Dużo nas będzie, super :)

Maluś, to powodzenia w przeprowadzce, internet tam będziesz oczywiście miała? :)
Mnie możesz dać na październik

Asiu, przykro mi bardzo :(

Ja Wam testu na razie nie wkleję bo zagubiłam gdzieś kabelek do laptopa, musze męża zapytać gdzie jest :)

Po pracy pojechałam na betę, wyniki będę miała w internecie albo dzisiaj póxnym wieczorem albo jutro o 8 rano, proszę o kciuki

reklama
Asieńko Skarbie tak mi przykro.. ale nie poddawaj się Kochana zobaczysz że i do Ciebie szczęście w końcu zapuka..
Chciałam wszystkim dziewczynom pogratulować pozytywnych testów , duuuużo Was dzisiaj ;)
Ewelinka i jak tam Twoje samopoczucie ?
Będziesz dzisiaj testować??

Ostatnia edycja:
Asiu strasznie mi przykro.Trzymam za Ciebie mocmo kciuki.Pjdziesz do endo i wszystko bedzie dobrze.Zobaczysz:tak:
Agniecha trzymam kciuki &&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Dziuneczka, termin miesiaczki przypada mi na sobote i wtedy mam tez zamiar pierwszy raz zatestowac:) Namiętnie sie staramy, wiec mam nadzieje ze skutecznie. Nie przypominam sobie, zeby kiedykolwiek wczesniej w ten sposob mnie bolalo podbrzusze. W zasadzie, to nawet nie jest bol. Po prostu czuje sie jak przed okresem, tylko ze wtedy wyje z bolu a teraz tylko odczuwam takie ciagniecia. Trudno mi powiedziec kiedy mialam owulacje, i czy aby na pewno byla bo moje testy owulacyjne pokazuja tylko blade kreski. Czytalam jednak, ze u wielu kobiet testy nie wychodza nigdy pozytywnie bo maja za male stezenie LH w moczu, wiec licze na to ze i ja do nich naleze;P Boli owulacyjnych nigdy nie mialam, a sluz najbardziej plodny jaki zaobserwowalam byl wodnisty. Co do temp, ogolnie utrzymywala mi sie na poziomie 36,3-36,4 stopni, pozniej spadla na trzy dni do 36 i od tej pory znow mam 36,3-36,4.

Anno,mnie kusi ,zeby dziś zrobic test ale niewiem czy to dobrze,zwłaszcza ze wieczorem sie nie robi.. wiec moge jutro zatestować,coś niecierpliwa jestem:no: Trzymam kciuki za ciebie:tak:

AsiaSzw głowa do góry. Przyjdzie pora i na Ciebie. Wiem, że łatwo się mówi, ale ty twarda babka jesteś więc dasz rade. Trzymam kciuki.
P.S. A myślę, że winko dzisiaj wieczorem jak najbardziej wskazane :rofl2:

Dziewczyny a mam jeszcze pytanie, bo u mnie jutro 7 dzień po owu i chce zrobić badanie progesteronu i tarczycy. Czy coś jeszcze w tym terminie moge zrobić? I czy taki jednorazowy wynik coś mi powie, czy musze to powtórzyć?

Ostatnia edycja:
Dziuneczka,musisz wytrzymac do jutra! Dasz radę:) Nie rób testu wcześniej, zresztą- już jest wieczór. Pomyśl, że Ty musisz wytrzymać tylko do rana a ja jeszcze kilka dni:p Gdyby się nie udało, pamiętaj o tym że warto mimo wszystko powtórzyć test kilka dni po terminie. Zreszta, co ja gadam- UDA SIE!:D

Dziewczyny kiedy najlepiej wykonać progesteron i prolaktynę ?
Być może zbyt niski ich poziom jest skutkiem plamienia na tydzień przed @ i właśnie to spowodowało u mnie problem z donoszeniem ciąży , jak myślicie ?
boje się że to może być niedomoga ciałka żółtego

Ostatnia edycja:
reklama
Agniecha, Aschlee, Domka - gratuluje!!!!!!!!!!!! Zapraszam na ciężarówki Staraczki 2013 w ciąży
Jeśli kogoś pominęłam z gratulacjami to wybaczcie.

Coś we mnie pękło i nie jestem w stanie być tu z Wami, czytac Was by nie płakać:zawstydzona/y:listy też nie jestem w stanie uaktualniać. Mam nadzieje że Maluśka nie zawiedzie chociaż tyle u niej teraz się dzieje.

BUZIAKI!!!!

Do góry