reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

mamartusia piekny!!!!!
mama290 kolczyki tez uwielbiam :tak:, mialam w brwi i 2 razy w nosie. teraz sie zastanawiam nad implanetem na twarzy, czy nie wiem jak to sie nazywa :-p.
Dorota szkoda ze nie mozecie wynajac tamtego mieszkania. A jak na nowym?

CAM01695.jpgDSCN2136.jpg nasze pociechy :). Maly konczy jutro 4 tyg. SZOK

Załączniki

• CAM01695.jpg
    CAM01695.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 67
  • DSCN2136.jpg
    DSCN2136.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 73
Ostatnia edycja:
reklama
Mamartusia super :-).

Liza zdrowka dla dzieci .

Mama no to oby słowa syna sie sprawdziły :-)

Mamcia zdjęć narazie w tel nie widzę ,pozniej zobaczę . Oj jak ten czas leci :-).
Na nowym mieszka nam sie dobrze ,aklimatyzujemy sie :-).

Martika bo ja to mam coś w tylku chyba ,nie powiem posiedziec też lubie ,ale jak za dużo to już mnie nosi :-).

Dziś Za dużo nie porobilam ,pół mebloscianki wyszorowalam, byłam zapisać oliwke od września do nowej szkoły i ponoc ma sie napewno dostać więc super bo szkole z okna widzę :-). W banku jeszcze byłam , brzuch zadziałal i poszłam bez kolejki a dodam ze była długa . Teraz z dziecmi na placu ,zaraz na stare sprzątać ,ale nie chce mi sie a i ali daje dziś popalic :-(.

Tatuaż zawsze chciałam ,ale brakło odwagi .

Witajcie ja dziś zabiegana ,rano w szkole byłam ,teraz do 11.30 w domu, coś ogarne,na 13 jadę na USG ,bardzo proszę o kciuki . Oliwke odebrać ,plac ,i na stare jeszcze sprzątać .
Teraz robię na szybko zupę bo przez ta przeprowadzke nie pamiętam kiedy obiad robiłam .

Miłego dnia i jeszcze raz kciuki proszę 3 mac za usg :-).

Witajcie, jestem i czytam co piszecie ale chwilowo tak mnie wciągnęło czytanie bloga o Laurze chorej na klątwę Ondyny że nie mogę się oderwać i czytam w każdej wolnej chwili. A że tych wolnych chwil u mnie bardzo mało czytam powoli i skończyć nie mogę.
W kazdym razie polecam
Dorota...kciuki zaciśnięte,
Buziaki dla reszty!!!

Dziękuję za kciuki ,powiem wam ze wizyta dziwna :-(, byłam z alanem, czekałam 2 godz ,każda była po 20 minut conajmniej a ja dosłownie 5 min . Ja nic nie widzialam :-(, potwierdził płeć ,usłyszalam ze serce ok , wiek o 5 dni młodsza ,ale ostatnio też tak było , nie znam wagi . Sprawdzal przepływy ,popisał jakieś cyfry i usłyszałam ze on na pamięc nie zna tych norm ,i rozładowal mu sie tel i ze jak chce to mogę sobie to sama na necie sprawdzić lub przyjść do niego w czwartek . Chodzi o te przepływy ,czy Lili ma anemie czy nie .
Dziwna ta wizyta ,czuje niesmak ,ale nie bede bede sie przejmowala ,grunt ze urosła i ze nic strasznego sie nie dzieje

W domu rozpakowalam kilka worow. Przelozylam oddanie kluczy na jutro :-).

Teraz z dziecmi na placu ,w domu też coś porobie .

Witajcie mamuśki :-)
Pewnie niewiele z Was mnie pamięta ale zaczęłam pisać na Waszym wątku w lipcu zeszłego roku kiedy to zapragneliśmy trzeciego maluszka ( tzn. ja zapragnęłam , mąż sie dostosował;-) ), niestety starania trwały wieki ale dziś zrobiłam teściora i jest bladzioch :-) aaaaaaaaaaa ale mam teraz stresa ;-) Pozdrawiam Was serdecznie, pozwólcie ze ochłone i powracam do Was na dobre :-)

reklama
Doris czytaj czytaj my tu na Ciebie poczekamy ;-)mowisz, ze ten blog tak wciaga? moze i ja zajrze...
Dorota rzeczywiscie nie fajna wizyta, podszedl do Ciebie jak do nie przymierzajac towaru ktory trzeba szybko przepchac dalej :no: najwazniejsze, ze Lili jest cala i zdrowa :tak:
Marta Gratuluje niech kolejne kreski beda ciemniejsze no i spokojnego, bezproblemowego ciazowania
Milego dnia dziewczyny

Do góry