reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Malusiek, mi intuicja dla odmiany podpowiada, ze raczej nie ciąża...:/. Czuje sie ok, cycki nie bolą, jajniki już nie bolą od kilku dni, więc wydaje mi sie ze opóźnia sie z innego powodu:(. Został mi akurat jeden test, więc jak w mordę strzelił-testujemy jutro :)

Hej dziewczyny - jestem i żyje nie mam czasu być na bieżąco. Wieczorem usypiam na stojąco a jeszcze święta przed nami :)

Ewelinka - glupolku skąd pomysł że beta jest zła? Powyżej 1000 przyrasta już zupełnie inaczej.
Ja miałam np. Betę 1200 gdzie w labku norma była wyższa a fasolek ma się dobrze.

Motylku - strasznie się cieszę :) w końcu nasze forumowe fasolki są najlepsze!

Ulenka - gratulacje!!!

Gosia - ty dziś usg masz?

Iwo bo tak ładnie rosla i dupa teraz... a jak wprowadzilam dane w jakiś kalkulator to wyskoczyło Lover than normal ... i juz czarne mysliw głowie...

Zaraz trzeba isc sie przygotowac do wizyty. Pozostaly 3 godz.

Ewelinka, beta na początku ciąży rośnie, a później spada. Nie denerwuj się i nie ma sensu robić bety tylko najlepiej iść do lekarza i będziesz wtedy wiedzieć co i jak. Niepotrzebnie się denerwujesz.

Iwo, jak córeczka się czuje? :*

Monarti ja na razie to nie mieszczę sie ale z innego powodu ;p

Kraolina super :) niech maluch rośnie duuuzy ;)

Mychunia mi tez od razu humor sie polepszył jak słonko zobaczyłam :)

Motylku jejku tak sie cieszę ze wszystko dobrze :)

Malus dziś jak mylam zeby i zobaczyłam krew to pomyślałam ze może dziewczyny maja racje i zatestowalam, wyszła jedna krecha jak test trochę wysechł po jakiś 15min zobaczyłam cień cienia, ale to olalam bo pamietam sytuacje z przed miesiąca to raz a dwa ze jakby miał wyjść to by juz wyszedł.
Zastanawiają mnie tylko mdłości od przedwczoraj i z dnia na dzień sa mocniejsze, a to był pierwszy bardzo wczesny objaw w obu ciążach, do tego nie boli mnie ani brzuch ani jajniki nic, dosłownie nic czyli inaczej niż przed @ no i śluz mam trochę inny lepki a zwykle mam kremowy, tylko cycuchy trochę bolą i sa powiększone czyli tak jak przed @. Ale z ręka na sercu mogę stwierdzić ze nie czuje żebym była w ciąży, wiec grzecznie czekam na @

Iwo jak Córa?

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Czesc dziewczyny.

Ulenka gratulacje. Ale jestes szczesciarą :-) Super. Dbajcie o siebie.

Monarti pieknie...alez bym tak chciala.

Susel a moze badalas szyjke w innej pozycji i dlatego tak zmieniala położenie...

Kasikz dzieki za instrukcje. A czy ten zastrzyk to głęboko mam robic? Cala igla ma wejsc?

U nas wczoraj przytulanko i teraz zbieramy sily na niedziele ;-)

Malusiolka, Blair - nie chcę zapeszac ale coraz lepiej. Nogi nie bolą i temp coraz rzadziej występuje. Jednak po świętach mamy kolejną turę badań.

Blair - &&&&& za ciebie!

reklama
Tak Iwo dziś idę ;-) tak ok 5 cm powinno mieć więc już kawał dziecka, wieczorem wrzucę fotke

Motyl - krwiaka masz całkiem małego, na październiku jest dziewczyna która ma przeboje z krwiakiem i ze 2 lub 3 razy była już w szpitalu ale z dzieckiem wszystko ok

Ewelina - Ty w ogóle nie słuchasz! przecież masz prawidłową betę, jakiego wyniku się spodziewałaś 10 tys? ;-)

Do góry