reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej hej !!!!

Witaj MMM !!!! jak tam Grześ w żłobku ??

Baska Liwia własnie spi przy lampce zapalonej !!! jakos chyba tak raźniej ! a potem jak ide spac do gaszę !!

reklama
.Heloł.

.U nas ze zdrówkiem jak na razie bez zmian:dry:.

.justyna my robimy identycznie z lampką nocną i spaniem Lenki:tak:.

.baska ja nie wysyłałam linku na email tylko na twoją prywatna skrzynkę na bb i to już 2 razy,sprawdź bo wczoraj wysłałam wieczorem i może już masz:confused:.

.mmm super że zajrzałaś,Grześ często ma katarek i dlatego robicie ten wymaz:confused:.

.kubusiowa super ze roczek Kubusia się udał:cool2:.Czekam niecierpliwie na fotki:cool2:.

.Przypomnienie(szczególnie dla justynki;-)):
spotkanieta7.jpg
DZIŚ O 20.00 CZAT.

.Miłego południa :happy:.

mam pytanie ?!

pisałam kiedys ze Liwia miała takie dwie krostki małe jakby od ukąszenia ale juz teraz mnie to zastanawia czy to moze być objaw uczulenia na cos ??? bo znów teraz ma na nodze i na rączce ! :confused: nie ma tego duzo bo ze 3 na całym ciałku ale jedne znikną i drugie za chwilę znów wyjdą :baffled: lekarka to ogadała ale wtedy myłśalam ze to od ugryzienia i ona tez pow ze moze byc tak !! no ale jakby cos ją gryzło to chyba nas tez :eek:

hej :-)

Nie pisałam bo ostatnio miałam kryzys małżeński :-( Ale jest juz ok ;-)Emilka już zdrowa tylko Wiki ma jeszcze katarek :-( Robimy jeszcze przemeblowanie małe i tak wszystko prawie na mojej głowie :-?

Justynko dziekuje za pamiec! Jestes kochana ze o nas pamiętasz! Buziaczek dla ciebie i Liwi :-)

Kaszu fotki śliczne i mamuśka z córeczką również ;-)

Co do zasypiania przy lampce to mi w szpitalu powiedzieli, że noworodki powinny spać przy nocnej lampce to samo też potwierdziła połóżna .... ale nie wiem dlaczego tak i jak długo mam świecić światełko przez całą noc :baffled: :confused:

mmm ..... sto lat cię nie czytałam .... gdzie to bywałaś :confused:

Kubusiowa ..... wklejaj wklejaj ... jestem ciekawa jak wygląda roczny przystojniak :tak:

czarnulka - dobrze ze jusz jest wszystko okej:tak:

mariola - powklejam fotki po imprezce niedzielnej:tak: a mój roczniak dzisiaj marudny oj marudny:wściekła/y: Kubus od mautkiego spi przy zgaszonym swietle, jedynie co to mam zapalone delikatne światło w przedpokoju ale jak ide spac to gasze

Mój maluszek już śpi dosłownie padł bo spał tylko od 9.20-10 a potem od 12.10-14.00. Mam czas na czat z wami ale mam nadzieję, że mi się nie obudzi o 20 :baffled: :baffled: :baffled:

Czarnulka - dobrze, że wszystko ok;-)

MariaOla - jak przyszłam ze szpitala to może przez tydzień spaliśmy przy zaświeconym swietle. Zawsze zapalaliśmy światło w lazience albo wystawialiśmy lampe do przedpokoju. A tak pózniej caly czas Kamilek spi przy zgaszonym swietle teraz zresztą też ;-)

Kubusiowa - ja też czekam na fotki :-D

reklama
Do góry