reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

Larvuniu ty sie kobito nie przejmuj kobieta w ciazy musi przybrac na wadze a po porodzie napewno to zrzucisz jak nie w pierszym miesiacu to troche pozniej:-) Moja przyjaciołko wygladała jak słonica a rok po urodzeniu zrobiła sie taka laska ze w zyciu bys nie powiedziała ze ma dziecko:-)

reklama
dziewczyny jak ja lubie z Wami pisac :-D U mnie jak cos komus mowie tak jak pisze tu Wam, to nie widze zrozumienia a raczej kazdy mnie splawia albo zmienia temat. Kochane jestescie :* :tak:

Tez ide do kuchni... obiadek robic. Smacznego Wam rowniez zycze i milego dzionka :-)

Rosołek się gotuje:-D, wcześniej to nie znosiłam zup a teraz to codziennie inna:-D Moje dziecko wie co dobre i to chyba ono teraz decyduje na co mam ochote:tak:

kunda jak Twoj jamniolek (wdzialam na fotce) zareagowal na malenstwo? Tez mam piesola jest lagodna jak baranek, dzieci mojego znajomego wkladaja palce do pyska mojej suczki i wyciagaja jej zabawki i ta nawet nie reaguje. Ona kocha ludzi, ale "nowy" czlonek rodziny, ktorego sie tuli i caluje ... nie wiem jak zareaguje... czy bedzie zazdrosna... Twoj piesolek jak zareagowal?

kurna dziewczyny :-D zle napisalam... ja waze nie 55 a 65kg!!! hehehe ... sorki za pomylke. Az poszlam sie zwazyc by sie upewnic :-D

cześć i czołem :-):tak::-)

ale TU dzisiaj tłok :szok: SUPER dziewczyny, oby tak dalej :tak:

mnie niestety nie ciągnie na truskawki :no: jadłam truskawki jakieś 2 miesiące temu i dostałam straszne uczulenie, więc na razie ich unikam ;-):cool2::-p
a mi przychodzą apetyty :baffled: staram się już teraz jeść mniej, ale częściej :-D bo ostatnio jadłam dużo i często :-D np. wczoraj miałam ochotę na zasmażony ryż i zagryzałam to roladą lodową tirramisu :-p a dzisiaj wzięło mnie na kalafior, no i tak miałam 2 danie ... zupkę kalafiorową :-) niom i dalej ciągnie mnie na słodycze :eek:
a ja ważę 60kg w ciąży na plusie mam nadal +7kg :-) a 3kg to pewnie te rozstępy :hmm::cool::shocked2::oo2:

dobra dziewczyny jade do PANORAMY (taki duzy sklep) :-D Moze kupie sobie jakis ciuszek..... a pozniej do rodzicow na ciasto, bo odziwo moja mama nas zaprosila :confused:. Czyzby sie zmieniala pod wplywem wnuka lub wnuczki?? nigdy nie mialysmy dobrych kontaktow i troszke zdziwilo mnie jej zaproszenie, no ale jedziemy z mezem.
Milego dnia dziewuszki :-D:-D:-D DUZE BUZIOLE :******

Witam Was dziewczyny:-)

Co do wagi to ja waze teraz 68kg, i w ciazy w sumie przybylo mi ok. 0,5kg... choc brzusiu sie troszke zaokraglil:-)ale zauwazylam, ze z mojejgo jadlospisu uciekly slodycze:-D ...i to pewnie zasluga, ze mimo powiekszenia brzusia waga nie urosla znacznie... smieje sie, ze maluszek wie, co nalezy jesc i slodycze odrzuca(poza lodami:-D).

reklama
...wiecie co, specjalnie pojechalam dzis na "gielde" coby kupic truskawki i dupa:no: ...byly tylko w jednym miejscu i takie brzydkie, ze chyba kiszone kilka dni... a tak mi sie chcialo truskaweczek:no:

Do góry