Larvuniu ty sie kobito nie przejmuj kobieta w ciazy musi przybrac na wadze a po porodzie napewno to zrzucisz jak nie w pierszym miesiacu to troche pozniej:-) Moja przyjaciołko wygladała jak słonica a rok po urodzeniu zrobiła sie taka laska ze w zyciu bys nie powiedziała ze ma dziecko:-)
reklama
dziewczyny jak ja lubie z Wami pisac
U mnie jak cos komus mowie tak jak pisze tu Wam, to nie widze zrozumienia a raczej kazdy mnie splawia albo zmienia temat. Kochane jestescie :*
Tez ide do kuchni... obiadek robic. Smacznego Wam rowniez zycze i milego dzionka :-)

Tez ide do kuchni... obiadek robic. Smacznego Wam rowniez zycze i milego dzionka :-)
kunda jak Twoj jamniolek (wdzialam na fotce) zareagowal na malenstwo? Tez mam piesola jest lagodna jak baranek, dzieci mojego znajomego wkladaja palce do pyska mojej suczki i wyciagaja jej zabawki i ta nawet nie reaguje. Ona kocha ludzi, ale "nowy" czlonek rodziny, ktorego sie tuli i caluje ... nie wiem jak zareaguje... czy bedzie zazdrosna... Twoj piesolek jak zareagowal?
kajunia
bliźniakowa mama :)
cześć i czołem :-)
:-)
ale TU dzisiaj tłok
SUPER dziewczyny, oby tak dalej 
mnie niestety nie ciągnie na truskawki
jadłam truskawki jakieś 2 miesiące temu i dostałam straszne uczulenie, więc na razie ich unikam ;-)

a mi przychodzą apetyty
staram się już teraz jeść mniej, ale częściej
bo ostatnio jadłam dużo i często
np. wczoraj miałam ochotę na zasmażony ryż i zagryzałam to roladą lodową tirramisu
a dzisiaj wzięło mnie na kalafior, no i tak miałam 2 danie ... zupkę kalafiorową :-) niom i dalej ciągnie mnie na słodycze
a ja ważę 60kg w ciąży na plusie mam nadal +7kg :-) a 3kg to pewnie te rozstępy

ale TU dzisiaj tłok

mnie niestety nie ciągnie na truskawki

a mi przychodzą apetyty

a ja ważę 60kg w ciąży na plusie mam nadal +7kg :-) a 3kg to pewnie te rozstępy

dobra dziewczyny jade do PANORAMY (taki duzy sklep)
Moze kupie sobie jakis ciuszek..... a pozniej do rodzicow na ciasto, bo odziwo moja mama nas zaprosila
. Czyzby sie zmieniala pod wplywem wnuka lub wnuczki?? nigdy nie mialysmy dobrych kontaktow i troszke zdziwilo mnie jej zaproszenie, no ale jedziemy z mezem.
Milego dnia dziewuszki

DUZE BUZIOLE :******

Milego dnia dziewuszki

anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Witam Was dziewczyny:-)
Co do wagi to ja waze teraz 68kg, i w ciazy w sumie przybylo mi ok. 0,5kg... choc brzusiu sie troszke zaokraglil:-)ale zauwazylam, ze z mojejgo jadlospisu uciekly slodycze
...i to pewnie zasluga, ze mimo powiekszenia brzusia waga nie urosla znacznie... smieje sie, ze maluszek wie, co nalezy jesc i slodycze odrzuca(poza lodami
).
Co do wagi to ja waze teraz 68kg, i w ciazy w sumie przybylo mi ok. 0,5kg... choc brzusiu sie troszke zaokraglil:-)ale zauwazylam, ze z mojejgo jadlospisu uciekly slodycze

reklama
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
...wiecie co, specjalnie pojechalam dzis na "gielde" coby kupic truskawki i dupa
...byly tylko w jednym miejscu i takie brzydkie, ze chyba kiszone kilka dni... a tak mi sie chcialo truskaweczek

Podziel się: