reklama
anni
Fanka BB :)
Ide sobie z wrazenia lody kupic ;-)- musze ochlonac - GRATULACJE DLA GOSI I PYCI o kurcze, ale sie dzieje ...

Nie, no to po prostu niesamowite!!! Człowiek na 5 minut od kompa odejść nie może!!!
Pycia, serdeczne gratulacje i buziaczki dla nowego członka społeczeństwa!!!
Uwaga!!! Ostrzegam, że za jakieś 15 minut wychodzę, bo mam imprezę z okazji Dnia Matki u Weroniki w przedszkolu. I niech mi się któraś znowu w tym czasie rozdwoi.

Pycia, serdeczne gratulacje i buziaczki dla nowego członka społeczeństwa!!!

Uwaga!!! Ostrzegam, że za jakieś 15 minut wychodzę, bo mam imprezę z okazji Dnia Matki u Weroniki w przedszkolu. I niech mi się któraś znowu w tym czasie rozdwoi.

izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Ja tu sie budze spokojnie, wchodze na BB a tu taka jazda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asylan-a tak cos czulam bo mi tak jakos zniknelas. ASYLAN, GOSIA, PYCIA- GRATULACJE SERDECZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-)
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Izka niezle sie dziewczyny rozkrecily

izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Niezle, niezle, ja tu jeszcze cos pisalam z Asylan niby nigdy nic, a tu prosze jaka niespodzianka :-) To kto nastepny do golenia :-)
Gosia Pycia, gratuluje serdecznie!!!
Człowiek pojechał do pracy po raz pierwszy od miesięcy wraca, a z jednej dzieciny zrobiły się trzy.
I siedzimy z Kotem i przeżywamy, życząc wszystkim świeżym mamuśkom i ich dzieciaczkom wielu radości i pociechy z nowych życiowych ról. Przesyłamy buziaki wielkie :*:*:*
Człowiek pojechał do pracy po raz pierwszy od miesięcy wraca, a z jednej dzieciny zrobiły się trzy.
I siedzimy z Kotem i przeżywamy, życząc wszystkim świeżym mamuśkom i ich dzieciaczkom wielu radości i pociechy z nowych życiowych ról. Przesyłamy buziaki wielkie :*:*:*
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Sorga nie jezdzij do pracy bo wszystkie urodzaGosia Pycia, gratuluje serdecznie!!!

reklama
Podziel się: