reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witam Kobietki :) robiłam porządki w apteczce i znalazłam luteine dopochwowa 20 tabl. Termin ważności do kwietnia. Chętnie oddam bo szkoda żeby się zmarnowala :).

reklama
Kamisia, przytulam Cię. bardzo Ci współczuję, ale dopóki serduszko bije, trzeba wierzyć. koniecznie trzeba to skonsultowac z kolejnymi lekarzami, nie opierać się na jednm. Nie miej do siebie pretenesji, przeżywasz teraz naprawdę trudne chwile i musisz się z tym oswoic. Twój mąż dobrze mówi - to Wasz czas. niełatwy, ale Wasz wspólny.

Lumio, zaglądasz tu? jak się masz? myślę o Tobie.

Magda, kiedy Ty masz teraz usg? kalendarz zgubiłam ;) co dziś porabiasz? na spokojnie ?:)

Kredko, nowy rok, nowe możliwości ;) ale tematu z urologiem nie odpuszczajcie, a Twojego M trzepnij przez łepetynę za to, że genów nie chce przedłużac... głupoty gada :p

tak myślę o tym, kiedy niektórzy oznajmiają o ciązy. i niestety myśle podobnie jak Wy. niestety, bo to tak nie powinno być. powinna być radośc od poczatku, a nie życie na wstrzymanym oddechu od badania do badania.

a ja już zaczynam się stresować poniedziałkiem. i w ogóle stan mojego umysłu pozostawia wiele do życzenia :/

Najgorszej miała moja siostra ktora starała sie kilka lat o drugie dziecko i udało jej sie we wrześniu po 5 latach ( starsza corka ma 6,5 i tez po dłuższym czasie staran) i dzownila tylko do mnie rozpłakana jak wyszedł jej test ze jest spanikowana i nie wie co robic i wogole.
A na drugi dzien dzowni do mnie i mowi ze wychodzi rano z pokoju a siostrzenica patrzy na nia mowi " mama ty to w ciazy jestes prawda?"
No i co miała powiedziec ? Potem stres ze jak sie nie udał to co córce powie... A mała po prostu jest inteligentna, ja jestem e ciazy a moja siostra to w koncu moja siostra z krwi i kości i ona musiała zsuwać jakies podobieństwa w zachowaniu, cos wyłapać i prosze - sama zgadła w 7 tygpdniu ...
Na szczecie poki co w miarę siostrze idzie, jest w 20 tygodniu jakos jedyne co to masakruje brzuch heparyna bo ma problem z przepływami ale kibicuje jej !!!

Emi, a właśnie. Pamiętam, jak kiedyś pisałaś, że podczas badania u Twojej siostry wyszły jakieś problemy z dzieckiem. Wszystko już dobrze?

Magda, kiedy Ty masz teraz usg? kalendarz zgubiłam ;) co dziś porabiasz? na spokojnie ?:)

a ja już zaczynam się stresować poniedziałkiem. i w ogóle stan mojego umysłu pozostawia wiele do życzenia :/

aniko we czwartek mamy wizytę. leniuchowanie cały dzień. w sumie cieszę się że w poniedziałek do pracy.

aniko ja czekam na poniedziałek razem z tobą:-) :) na którą macie wizytę?

lumio jak się macie??

W poniedziałek wizyta na 16, ale że musimy dojechać ponad 250 km, to cały dzień bedzIe intensywny. Do poludnia mam szkole, a pozniej w drogę. Jutro podrukuje wszystkie wyniki badań,spakuje teczkę i...

reklama
Do góry