reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
No obowiązkowo na rybke heheheh
Ja tez zawsze z mezem zaliczę spacer na długiej na turystę i zdejcie pod Neptunem hahahahah
ImageUploadedByForum BabyBoom1452328090.034248.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452328090.034248.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452328090.034248.jpg
    333,2 KB · Wyświetleń: 333
Pyreczko &&&

Kredko to Ty we wtorek będziesz już we wrocławiu?
jeśli chodzi o lekarzy to miałam styczność ze wszystkimi i każdy inny. ale nie wiem, który najlepszy nie wiem pod jakim względem oceniasz?

a kot już najedzony:-p nawet nie zdarzył nakrzyczeć na mnie odrazu zatkałam go pełną michą:-) :)

Ostatnia edycja:
Dziewcxyny ja bralam 2x50luteiny jako 100 w pewnym momencie:) z dzieleniem na pol bym nie eksperymentowala, ale w te strone, i w przypadku tego leku to dziala;)

Madzia i jak tam?

Ale tu będzie kociol w najblizszych dniach.

Kredko jakbys czegoś we wro potrzebowala, to jestem na miejscu;)

Emi teraz musisz sie tu czesto meldowac bo jesteś na tapecie:p
Podpowiesz mi jak bylo u Ciebie z chcica w 3 trym?:p mam chyba problem...:/

Dziewcxyny ja bralam 2x50luteiny jako 100 w pewnym momencie:) z dzieleniem na pol bym nie eksperymentowala, ale w te strone, i w przypadku tego leku to dziala;)

Madzia i jak tam?

Ale tu będzie kociol w najblizszych dniach.

Kredko jakbys czegoś we wro potrzebowala, to jestem na miejscu;)

Emi teraz musisz sie tu czesto meldowac bo jesteś na tapecie:p
Podpowiesz mi jak bylo u Ciebie z chcica w 3 trym?:p mam chyba problem...:/
Oczywiscie ze xi powiem

"Ale tak ciężarna? Z brzuchem? Ze dziecko? Tak nie wolno ... Wolno tylko całować i uwielbiać takie ciało" i tyle- jak probuje go na sex namowic zeby porod przyspieszyć.

Oststni raz moze w połowie drugiego? Mi sie nie chciało a moj maz im większy brzuch tym bardziej mnie jak swieta panienkę traktuje wiec tak to wyglada - spróbuje dzis ... Hahahaha
Na moich styczniowkach 3/4 babek ma dokładnie tak samo:)

No jestem jestem i bede informować :)

Ja luteine tez dzieliłam 100 na pol jak zmienjszalam a co nie mozna ?:d

Madzia,
Ja bym też tak robiła,że 2X100 .Myślę, że nic się nie stanie - a jednak różnica w cenie jest zdecydowana! Podpytaj jeszcze lekarza na wizycie. Jak będziesz chciała 100 to ja mogę oddać - zostały mi dwa opakowania - po 60 tabletek....
A jak dalej będzie się upierał - to spróbuj dopytać o ten prolutex lub ultragosten - czy jakoś tak - podobno są o wiele lepsze! dużo większa przyswajalność! A chyba cenowo - wyjdzie podobnie jak ta luteina - bez refundacji.

Stacy
Już mam plan działania!
Bęczę jak bóbr i szukam po internecie, pytam Dziewczyny i tak mi się stworzył cel - do którego będę dąży. Tylko jeszcze mam chaos od kogo zacząc - czy genetyk czy immunolog - ale pomału i tu mi się wyklaruje.
MAm kilka badań, które tak czy siak wykonam - ale nie będę przesadzać! Zrobię te , o które czy genetyk, czy immunolog zapyta na bank - a na resztę najwyżej będą mnie kierować już specjaliści. Nie chcę robić 500 badań bo to nie ma sensu. ....
Ehhhhh

Emi
Kurde tylko nie rodź w niedziele:p hahahahahahah;)

Buziaki dla całej reszty:*

Emi a ile jest od kliniki do morza? I to spacer czy czyms podjechac?

Madziu tak we wtorek:-) a najlepsxy to mialam na mysli bajbardziej doswiadczony i fachowy:-)

Niebajko dzieki:-* jak mozesz polecic dobra wypozyczalnie aut to mozesz dac mi namuar. Bo niby szperalismy w necie i cos tam mamy ake wiesz jak to jes;-) co sprawdzone to sprawdzone:-) bo jednak plan taki ze wynajmujemy auto i wracamy do domu i jak bedzie trzwba to ba drugi dzien jedzuemy znowu do wro. To ok 3h wiec do przezycia a jednak wolimy spac w domu u mamusi:-D

reklama
Do góry