reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strawbelka A przypadkiem nie wychodził Ci zaśniad jak mi?? Ja bety w ciąży nie miałam badanej ale właśnie lekarz powiedział że przy zaśniadzie są ogromne przyrosty bety. Ja jeszcze do teraz mam ją w organiźmie.

Ja we wtorek na porządne USG brzucha sprawdzić czy wszystko gra
a skąd wiadomo czy był zaśniad czy nie?
Ja nie odebrałam po łyżeczkowanie tego wyniku histo.. Czy tam mogło cos byc? Co na tym wyniki w ogóle piszą?

reklama
Bertha ja mam napisane : obraz podejrzany w kierunku zaśniadu groniastego. Nawet w cytologii jak już plamiłam w ciąży wyszło ,że mam ASC - US i lekarz powiedział że to mogą być komórki rakowe a inny mówił że infekcja

Strawbelka A przypadkiem nie wychodził Ci zaśniad jak mi?? Ja bety w ciąży nie miałam badanej ale właśnie lekarz powiedział że przy zaśniadzie są ogromne przyrosty bety. Ja jeszcze do teraz mam ją w organiźmie.

Ja we wtorek na porządne USG brzucha sprawdzić czy wszystko gra
Przy zasniadzie to beta przyrasta bardzo duzo. Mi przyrastala 300% potem spowolnila to 150% co 2 dni. Lekarz podejrzewal blizniaki, ale na usg bylo widac tylko 1 serduszko. No w sumie to byl dopiero 6 tydzienci pare dni.
Bea nawet mnie nie strasz tym zasniadem, ja jestem bardzo slaba psychicznie i bym sobie chyba w leb strzelila!!! Bea a Tobie jak rosla beta?

Bea no i po poronieniu to mi beta szybko spadala. W tym sasniadzie to jak czytalam to ta beta tysiacami przyrasta. Ja mialam ja w normie jesli chodzi o tc. Pocieszam sie jeszcze ze lekarz dobry wiec by odrazu poznal ze cos zlego sie dzieje.

Bertha
No właśnie w histopatologi to tylko ten zaśniad wychodzi lub nie! żadnych, innych "cennych " informacji, poza tą jedyną.
Ja bym odebrała na Twoim miejscu.

Stachma
Po pierwszym poronieniu gin kazał mi zrobić betę kontrolną. Teraz inny nic mi nie mówił , a właśnie nie pamiętam po ilu robiłam wtedy. JA dla świętego spokoju chcę zrobić, żeby wiedzieć ,ze spadła do 0, ale może właśnie jak odbiorę wyniki histopatologii.

Strawbelko
Spokojnie. Jak nic w badaniu nie wyszło i beta spada, to nie masz się czym przejmować:)

Dziewczynki, nie dajcie sie zwariowac. Bo widze, ze emocje Was ponosza. Ja chyba bede musiala sobie zrobic mala przerwe od forum, bo jak bylam wzglednie spokojna o swoje leczenie tak jak Was czytam to wpadam w lekki poploch ;)

Dziewczynki, nie dajcie sie zwariowac. Bo widze, ze emocje Was ponosza. Ja chyba bede musiala sobie zrobic mala przerwe od forum, bo jak bylam wzglednie spokojna o swoje leczenie tak jak Was czytam to wpadam w lekki poploch ;)
Arda ja dzis dokladnie to samo stwierdzilam, ze jak bylam spokojna o leczenie i bylam pewna ze teraz z wlewami sie uda, to teraz jakiegos dola lapie i jak czytam o tych wszystkich badaniach to zaczynam sie bac o siebie!

reklama
Do góry