reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Oooo :szok: Przecież dziś nie prima aprilis Aniko...
Jesteśmy cierpliwe... ;)

Beti mnie też stymulowali clo, czułam się dobrze nawet. Czasami miałam tylko kłucie w okolicy jajników. Ale pęcholek dominujący zawsze się pojawiał. Tego Ci życzę :)

Aniko - kciuki zaciśnięte :-) &&&&

Kredko - aż otworzyłam mój segregator :-)
Samo in vitro już z nasieniem wyszło 5200 z tym że my mieliśmy ICSI. Leki do stymulacji ok 300, miałam puregon i cetrotide gdzie puregon przy refundacji jest tani. Leki po 950 zł. ( w tym też ovitrelle) Takie pośrednie koszty typu badania 400 zł. Koszt mieszkania 1000 zł. Transport 750 zl. No i pozostałe koszty ale tego nie będę wypisywać i w sumie nam wyszło ok 10 tys.

Aniko zawał! Jak zawsze!
Ale nie ma tego złego.. :)

Wynik bedzie online czy odbierasz?

Po clo raczej tez dobrze sie czułam:) i pecholek tez ładnie rosł:)

Aniko cały czas czekam z zaciśniętymi kciukami.
Beti ja też b.dobrze reagowałam na clo.
Stacy mało Ci wyszło iv. U mnie sama punkcja 5500 plus 1000 transfer plus mrożenie ok 1000-1500 jeśli będzie plus leki plus monitoring ok 400 zł.
Zapomniałam Wam powiedzieć ze od listopada weszła ustawa ze nawet przy komercyjnym iv można zapłodnienia 6 jajeczek.

reklama
Do góry