reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Pyreczka ale super :-D a endo to zazdroszczę kurde mam nadzieję, że moje podrośnie jeszcze

dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa. jesteście niezastąpione

Beti?? Lumia??

Kamisiu ogrom ciepła w Twoją stronę

Madziu bardzo sie cieszę,że u Ciebie sie super dzieje :)
U mnie dalej nędza wczoraj wypadło wszystko,a od dzisiaj walczę z krwotokiem :( jak do jutra nie zmniejszy się to pojadę na IP :(
Pyreczko &&&&&&
Pozdrawiam resztę .

reklama
Hej, ale tu dobre wiadomości dzisiaj ;)
Wróciłam i ja.
Nie będę się rozpisywać, bo sytuacja wygląda tak, że spotkanie z Adasiem tuż tuż. Tak jak myślałam - śluz, to odchodzący czop. Szyjka mięciutka, skraca się, rozwarcie na 1 cm. Dzieciątko jeszcze urosło - ok 3500g. Gin stwierdził, że jak mi się uda pociągnąć do przyszłego tygodnia, to wizyta w czwartek. Obowiązkowo z ktg. Dziś zapis w porządku, tętno dzieciaczka prawidłowe. Skurcze są, ale jeszcze leciutkie.
W moczu wyszły leukocyty, ale w granicach normy, a morfologii nawet przed ciążą takiej dobrej nie miałam ;)
Chyba łapię stresa...:oo:

Do góry