reklama
G
Gość
Gość
Ja bym wolala dostac dla dzidzi krzeselko, rodzice i tak maja duzo wydatkow, kolczyki beda lezaly, lancuszek tez, a jak dziecko podrosnie to juz pewnie mu sie bizuteria nie bedzie podobacDziewczynki a ja mam pytanko zupełnie nie w temacie ale nie mogę się zdecydować. W Święta idziemy na chrzciny i nie wiem co kupić złote kolczyki albo lańcuszek czy krzesełko do karmienia (coś jak w zalączniku)
Takie moje zdanie, no ale ile dziewczyn tyle opini
Ja bym wolala dostac dla dzidzi krzeselko, rodzice i tak maja duzo wydatkow, kolczyki beda lezaly, lancuszek tez, a jak dziecko podrosnie to juz pewnie mu sie bizuteria nie bedzie podobac
Takie moje zdanie, no ale ile dziewczyn tyle opini![]()
no ja tez jestem za krzeselkiem ale moj T.mowi ze nie pasuje na chrzciny. a wiem ze starszej corce przebili uszy dlugo po komunii wiec jak ma zloto lezec to jupie to krzeselko bo praktyczne
G
Gość
Gość
Tylko upewnij sie ze krzeselka nie majano ja tez jestem za krzeselkiem ale moj T.mowi ze nie pasuje na chrzciny. a wiem ze starszej corce przebili uszy dlugo po komunii wiec jak ma zloto lezec to jupie to krzeselko bo praktyczne
Ja lubie praktyczne prezenty, a nie takie ktore wypada kupowac na dane okazje zeby ladnie wygladalo
Tylko upewnij sie ze krzeselka nie maja
Ja lubie praktyczne prezenty, a nie takie ktore wypada kupowac na dane okazje zeby ladnie wygladalo![]()
to bliska rodzina i czesto u nich jestem,nawet pytalam co by im sie przydalo ale zawsze mowia ze nic :-)
przy starszych dzieciach nie mieli wogole a teraz jeszcze nie kupowali bo Mala ma niecale 2 m-ce.
wiec jutro jade kupic.
Dziekuje za podpowiedz Strawbelko :-*
G
Gość
Gość
Liluli Ty kupisz krzeselko a dziewczyny zaraz napisza ze moglas kolczyki albo lancuszek kupic i bedziesz na mnie zla ze doradzalamto bliska rodzina i czesto u nich jestem,nawet pytalam co by im sie przydalo ale zawsze mowia ze nic :-)
przy starszych dzieciach nie mieli wogole a teraz jeszcze nie kupowali bo Mala ma niecale 2 m-ce.
wiec jutro jade kupic.
Dziekuje za podpowiedz Strawbelko :-*
Ja napisalam z czego ja osobiscie bym sie ucieszyla dla dziecka
Kolczyki czy lancuszek zawsze moze jeszcze dostac jak bedzie starsza
G
Gość
Gość
Albo juz sie boi, bo ja taka pechowa i woli mi dawki jak dla konia dacStrawbelka - też mam bemfole 150. Może dr chce, żebyś miała więcej fajnych jajec
Liluli - też jestem za krzesełkiem
Bede znosic jajca jak kwoka, oby...
Liluli Ty kupisz krzeselko a dziewczyny zaraz napisza ze moglas kolczyki albo lancuszek kupic i bedziesz na mnie zla ze doradzalam
Ja napisalam z czego ja osobiscie bym sie ucieszyla dla dziecka
Kolczyki czy lancuszek zawsze moze jeszcze dostac jak bedzie starsza![]()
nie bede zla
reklama
Podziel się:

Tylko pamiętaj, że po punkcji musisz pić bardzo dużo wody, masz duże dawki leków, więc musisz pić ok 2-3 litry dziennie, żebyś hiperki nie miała