Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale dostawę miałaśJa od niedzieli walczę z ubrankami dla Małego. Mój M przywiózł mi od swojego kuzyna 5 wielkich toreb ubranek. Mam wszystko żeby Małego ubrać do drugiego roku życia. Ubranka piękne, większość z Zary, Cocodrillo, Endo. Są cudne i tak piorę od niedzieli.
Dostałam też kołyskę i ....wózek. Wózka nie chciałam za bardzo bo mamy swój typ upatrzony i wybrany Pajero Adamex ale okazało się, że wózek jest ładny, nie zniszczony wcale, szary z czarnym. Ale ma dwa minusy. jest na wielkich kołach - takich stylizowanych na starodawne, nie podobają mi się wcale, ale że wózek jest ładny i w całości wygląda dobrze, zdecydowałam że go zostawię.
Tak wygląda
![]()
Niestety po złożeniu okazało się, że stelaż jest złamany w dwóch miejscach.....zadzwoniłam do firmy JEDO, pan powiedział, że nie ma problemu mogę kupić sam stelaż ale kosztuje z przesyłką......800 zł. No niestety to już nie jest opłacalne, bo nowy wózek Pajero na zniżkę do Smyka wychodzi cenowo 1150 zł.
No i niestety, szkoda mi tego wózka bo ładny ale raczej kupimy nowy. Pan z Jedo kazał mi wysłać fotki uszkodzeń, wysłałam i czekam na odpowiedź. Powiedział, że mogą to naprawić. Zobaczymy...
Beri APLA to przeciwciała antykardiolipinowe
A tego suwaczka i tak nie umiem wstawić, stworzyłam go i gdzie kliknąć, gdzie wstawić?

Dziewczyny pogoda super, szkoda ze nie mieszkam w domu, bo bym sobie w ogrodku pogrzebala![]()

Beata, Strawbelka – ja w bociany też nie wierzę, ponieważ w okresie bocianowym, przejeżdżam codziennie dwa razy obok co najmniej 3 bocianów i nic![]()