Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Doris potem ciuszki ja zamawiam te których nie zniszczycie![]()
No pewnie!!!!
No i po wizycie endo powiedziala ze moze swiadczyc o ciąży a nie musi! Cho
A który to dzień po owu. Testowałaś?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Doris potem ciuszki ja zamawiam te których nie zniszczycie![]()
No i po wizycie endo powiedziala ze moze swiadczyc o ciąży a nie musi! Cho
jesli juz nie jestem w ciąży,bo tak wysoka to powinna byc wlasnie w ciazy.Na test za szybko,więc zapisała bromergon ale 3 razy zaznaczyła ze mam zacząć brac dopiero od miesiączki bo nic jeszcze nie wiadomo
Ale dziwi mnie jedno dlaczego tak łatwo w ciaze zachodzilam??? A i w listopadzie robilam prolaktyne i mialam tylko 18
Ja też z chodziłam w ciążę ze złą prolatyną tak ona już maWitam się po wizycie u endo .Powiedziala że przy takiej prolaktynie to w życiu nie zajdęjesli juz nie jestem w ciąży,bo tak wysoka to powinna byc wlasnie w ciazy.Na test za szybko,więc zapisała bromergon ale 3 razy zaznaczyła ze mam zacząć brac dopiero od miesiączki bo nic jeszcze nie wiadomo
Ale dziwi mnie jedno dlaczego tak łatwo w ciaze zachodzilam??? A i w listopadzie robilam prolaktyne i mialam tylko 18
![]()
Witaj doris ja mam dziwnie w tym cyklu bo w 7 dc wystapila owu (bol owu i test owu pozytyw). Dzis jest 7 dpo wiec na test za wcześnie i na bete również ,więc pozostaje czekac do soboty zro ie rano test. A jutro o 10 mam wizyte u gina moze on cos mi wyjaśni(bo na usg to na pewno nic nie zobaczy,ale chociaż poznam grubość endometrium bo owulacja w 7 dc to przeciez dopiero zaczyna się odbudowywać no nie? I teraz chciałabym zeby to jednak nie była ciąża,bo mogłabym znowu poronic,a tego juz chyba nie zniose!