reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
kruczyca - przepiękna suknia!!!!

czy pomagają? podświadomie chyba tak;)

no nareszcie dobrze gadasz:)
Kochana, ja już weteranka staraczkowo-forumowa, tyle, że na naszym zamkniętym mamy 12 zaciążonych, 1 mamusię i tylko 6 staraczek razem ze mną, z czego wiele dziewczyn się już nie odzywa, jedynie piszą mi terminy @. Dlatego musiałam sobie znaleźć nowe miejsce... A ja jedynie na forum rozmawiam o swojej niepłodności, więc na bank nie odejdę z forum.

Ostatnia edycja:
Cudna suknia!!!!!

My teraz szyjemy u krawcowej garnitur komunijny na miarę... Tu w ie nie ma ładnych garniturkow... 4-5 modeli... Znowu wszyscy chłopcu będą wyglądać tak samo... A nasz hmm będzie inny ;) niby czarny o klasycznym koroju ale z wstawkami z atlasu... Czarnego w białe drobne grochy ;) do tego reszta moich mężczyzn będzie miała z tego samego materialu uszyte krawaty ;)
Ja z suplementacji to używany witaminki kompleksowe do tego codziennie na noc kwas foliowy i moja ukochana wit C lewoskretna!
Pomysł z garniturem i krawat a mi super :)

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

Katia straszne rzeczy z tą reakcją poszczepienną. Tyle teraz trybie o tych szczepionkach, że człowiek sam nie wie szczepić czy nie szczepić. Nie wiadomo, którym wierzyć. Ja tam szczepię- wchodzę z założenia, że moje pokolenie też szczepiłam i nic takiego się nie działo. Ale taki niepokój zawsze zostaje...

Kruczyca sukienka cudowna!!!

Panakotka- wiem jak to jest czekać na upragnioną dzidzia i wiem jak to jest kiedy w około dziwne spojrzenia dlaczego nie mamy jeszcze dzieci. Wcześniej, gdy potrzebowałam wsparcia dziewczyn z podobnymi problemami znalazłam inne forum i tam się udzielałam, a teraz większość dziewczyn z wątku ma już swoje maluszki i wierzę w to, że Tobie też się uda. Myślę, że za jakiś czas będziemy pisać o kolorze kup, ząbkowaniu i pierwszych krokach- wszystkie bez wyjątku:)

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Córcia mi właśnie na siedząco usnęła na kanapie Bidulka:*
Mąż pojechał po antybiotyk i parę innych leków. Był u Olci lekarz godny polecenia. Uszka czyste ale mamy jakąś paskudną grypę - każde z nas w innym stadium.
Balsam Jerozolimski, vit.C lewoskrętna (powiedział że zwykła jest do niczego, pojęcia nie miałam o tym) oraz acerola :P to ma nas postawić na nogi! Aha i jeszcze imbir, czosnek, dzika róża, czarny bez, malina, aronia oraz pigwa:) czyli to czym obdarza nas natura. W sumie Ameryki nie odkrył, w teorii to się wie, ale u mnie gorzej ze stosowaniem:/
Kazał co dzień smsem meldować stan Oli. Zobaczymy...
A ja jutro do pracy muszę bleeee a ledwo żyję

reklama
Córcia mi właśnie na siedząco usnęła na kanapie Bidulka:*
Mąż pojechał po antybiotyk i parę innych leków. Był u Olci lekarz godny polecenia. Uszka czyste ale mamy jakąś paskudną grypę - każde z nas w innym stadium.
Balsam Jerozolimski, vit.C lewoskrętna (powiedział że zwykła jest do niczego, pojęcia nie miałam o tym) oraz acerola[emoji14]to ma nas postawić na nogi! Aha i jeszcze imbir, czosnek, dzika róża, czarny bez, malina, aronia oraz pigwa:) czyli to czym obdarza nas natura. W sumie Ameryki nie odkrył, w teorii to się wie, ale u mnie gorzej ze stosowaniem:/
Kazał co dzień smsem meldować stan Oli. Zobaczymy...
A ja jutro do pracy muszę bleeee a ledwo żyję
Biedna malutka. Żeby jej pomogło. Ja chłopców smaruje maścią depulol przy infekcjach - szczególnie jeśli mają katar i kaszel. Pomaga im. Z vitamin to zazwyczaj lekarze mówią, że wystarczy to co daje, ewentualnie cebion. No i zawsze przy przeziębieniu kupuję dicoflor w kropelka.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry