reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
JedynA recepta to chyba całkowicie wyluzować i wtedy w najmniej oczekiwany momencie przyjdzie i dzidziuś. Ale żeby to takie proste było. Ja w tym cyklu nie pilnowałam za bardzo dni plodnych ,nie przyciskałam męża na przytulanki. Ogólnie to przytulanki były jak mąż chciał. Jakoś w 9,13,15,16,18dc raczej wątpię że coś z tego będzie. Jestem nastawiona ze w tym cyklu nie wyszło i szykuje się już na następny. Zakupilam juz testy owulacyje ,jeszcze tylko wiesiolek musze kupic .Oczywiście zatestuje w dzień spodziewanej@.;):p Ale ja już wynik znam.
Iza ja tez wiesiolka bralam i taka nieswiadoma bylam ze w drugiej polowie cyklu trzeba go odstawic. Ale i tak calkowicie odstawilam bo calkowicie mi zaburzyl dni plodne i kompletnie nie wiedzialam kiedy mam sluz plodny:/ a jakie testy ovu zakupilas? Bo moje caly czas negatywne:/

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Viktoria ja w ostatnim cyklu miałam super warunki.Cykl 26 dni, super śluz przed owulka, nawet zdarzyło mi plamienie owulacyjne z którym nigdy się nie spotkałam, sexik był w dni płodne i lipa.Ja myślę ze trzeba mieć szczęście.Jak dostałam @ to byłam tak wkurzona,ze powiedziałam m że mogłabym stać na głowie w trakcie sexu i przelecieć cały blok a i tak nic by z tego nie było bo tak miało być i to już zależne ode mnie niestety nie jest.Człowiek może sobie obstawiac cykl a jak to nie jest ten moment to i tak nic z tego.Miałam tak już wiele razy i przy pierwszych i przy tych staraniach.
Kasia masz rację, ja ostatni cykl mialam mega obstawiony, wszedzie zolnierzyki:) i co dziwne, mialam takie objawy jak jeszcze nigdy, sluz bialawy, bole podbrzusza, sutki szczypaly. Bylam pewna ze zaszlam juz nawet zaczelam planowac przyszle miesiace;) a tu test negatywny i @ przyszla kilka dni po terminie. Stwierdzilam teraz ze nie bede patrzec na zadne objawy tylko czekac na termin miesiaczki.

Iza ja tez wiesiolka bralam i taka nieswiadoma bylam ze w drugiej polowie cyklu trzeba go odstawic. Ale i tak calkowicie odstawilam bo calkowicie mi zaburzyl dni plodne i kompletnie nie wiedzialam kiedy mam sluz plodny:/ a jakie testy ovu zakupilas? Bo moje caly czas negatywne:/

14711975016751709075820.jpg ja takie kupiłam.

Załączniki

• 14711975016751709075820.jpg
    14711975016751709075820.jpg
    402 KB · Wyświetleń: 83

No a u mnie taki problem ze w tym cyklu wogole tego śluzu plodnego nie widziałam. Dlatego chcem zacząć brać wiesiolek. Może u mnie z tym jest problem ze tego śluzu niema.

reklama
Do góry