reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No a u mnie taki problem ze w tym cyklu wogole tego śluzu plodnego nie widziałam. Dlatego chcem zacząć brać wiesiolek. Może u mnie z tym jest problem ze tego śluzu niema.
W sumie wiesiolek jest bardzo polecany na sluz i na jego jakość, ja sie moze zrazilam, ale tez nie bralam go zbyt długo, opinie sa bardzo dobre. Na pewno sluzu mialam duzo więcej niz zwykle ale niekoniecznie w dni plodne kiedy mial byc tylko przez caly cykl:)

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W sumie wiesiolek jest bardzo polecany na sluz i na jego jakość, ja sie moze zrazilam, ale tez nie bralam go zbyt długo, opinie sa bardzo dobre. Na pewno sluzu mialam duzo więcej niz zwykle ale niekoniecznie w dni plodne kiedy mial byc tylko przez caly cykl:)

A jak dla mnie może być cały cykl aby wkoncu się udało.

Dziewczyny ratunku!!!!:-(
Chyba dopadło mnie zapalenie pęcherza ; ( panicznie się teraz boje...mam nadzieje ze nie zaszkodzi to mi i mojej ciąży....ze wytrzyma.
Wyczytałam na necie ze można brać furagine tak?
Że cytryna dobra ogólnie wszystko co zakwasi mocz.
Zdarzają się takie cuda?:-(
Martwię się :-(

Chyba dopadło mnie zapalenie pęcherza ; ( panicznie się teraz boje...mam nadzieje ze nie zaszkodzi to mi i mojej ciąży....ze wytrzyma.
borykalam sie z tym od samuskiego poczatku ciazy, teraz wraca raz na jakis czas, mona brac urinal dwa razy dziennie i pij zuraine, niektorzy ginekolodzy pozwalaja na urosepst, ale to raczej jak juz urinal nie pomoze no i ja na antybiotyku bylam swego czasu bo mi leki nic nie dawaly

borykalam sie z tym od samuskiego poczatku ciazy, teraz wraca raz na jakis czas, mona brac urinal dwa razy dziennie i pij zuraine, niektorzy ginekolodzy pozwalaja na urosepst, ale to raczej jak juz urinal nie pomoze no i ja na antybiotyku bylam swego czasu bo mi leki nic nie dawaly
Czyli nie jest to nic mega groźnego? Uf...juz wyslalam mojego do apteki i po zakupy które mi powinny pomoc...masakra juz świtu je a we wtorek do pracy :-(

Tu jeszcze jest wątek i mnóstwo pomysłów. Będzie dobrze :)

Tak oczywiście, ja robilam prywatnie bo bylam prywatnie u gin, koszt 17 zl podst i kolejne 17 zl po obciazeniu. Pani pobiera krew i daje tabletke, trzeba wtedy godzine w lab czekac i po godzinie znow pobranie krwi. Warto zrobic bo ja nieświadoma bylam, przeciez nic mi nie bylo wspomnialam tylko ze mam czasem przed okresem i po lekkie plamienia brazowe tak jakby okres sie rozkrecal a potem konczyl.

No i właśnie ja sobie zrobiłam samą prolaktynę z racji na plamienia bez konsultacji z lekarzem i nie wiedziałam nic o obciążeniu. To tak jak przy badaniu na cukier... kumam.

reklama
Do góry