Emsi*
Fanka BB :)
Brawo Ty!Kamiśka czemu niemożliwe.. chyba możliwe.. Te szczypanie to podejrzana sprawa.. Ja tam ekspertką nie jestem w cale, ale kto wie..
Trening skończony, ciekawe, czy wystarczy mi siły na więcej![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Brawo Ty!Kamiśka czemu niemożliwe.. chyba możliwe.. Te szczypanie to podejrzana sprawa.. Ja tam ekspertką nie jestem w cale, ale kto wie..
Trening skończony, ciekawe, czy wystarczy mi siły na więcej![]()
Obyś nie musiała w kolejnym cyklu używać żadnych testów![]()
Nadalka to nie jest do końca ten czas. Kreski powinni być przynajmniej identyczne. Kup może inne testy np. z rossmanna. Mi się dobrze sprawdziły, wrzucę Ci przykładowy za chwilkę.
No i słusznie.....działaj działaj zatemJa wiem, wiem, ale te allegrowe chyba mało komu wychodzą na 100% . W poprzednim mi się właśnie pokazała najmocniejsza kreska jak tu teraz, i równo za 14 dni dostałam @...
w sumie to tylko wyliczenia. No ale jak pisałam, wykończę te testy bo miałam ich 50 i w poprzednim cyklu wypróbuję te facelle. Nie będę teraz kupować, nie chcę zacząć świrować [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje za przyjęcie do grupy. Staramy się juz myślałam ze się udało 2 dni przed @ wyszły 2 kreski,a na drugi dzień @ trochę mnie to podlamalo.
Niestety był to okres bardziej obfity niż zwykle. Byłam u lekarza i stwierdzil ze to wczesne poronienie ale kazała się juz starać bo widzi ładny pecherzyk.
Tak samo u mnie a juz zdążyłam się ucieszycMiałam coś podobnego w sierpniu. bardzo słaby cień na teście a nie długo po tym bolesniejszy i obfitszy okres niz zazwyczaj.
Emsi, a już ćwiczyłaś z Lewandowską? Muszę pooglądać jej treningi, jakoś nie jestem do niej przekonanaBrawo Ty!Mnie brzuch dziś boli....poskaczę może za dwa dni.....bo na mnie dwie laski czekają i Chodakowska i Lewandowska hehe
![]()
Ach te gwiazdeczki!