• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Miałam coś podobnego w sierpniu. bardzo słaby cień na teście a nie długo po tym bolesniejszy i obfitszy okres niz zazwyczaj.

Również miałam coś podobnego. Okres przyszedł niby na czas ale jakiś słaby, skończył się i za 3 dni znów krew. Coś mnie tknęło i zrobiłam 2 testy. Na obu słabe ale 2 kreski. Jak poszłam do lekarza to stwierdził, że ciązy nie ma, a wyniki testów wątpliwe. Mówiłam o tym obecnemu ginowi, stwierdził, że to ciąża biochemiczna.

reklama
Emsi, a już ćwiczyłaś z Lewandowską? Muszę pooglądać jej treningi, jakoś nie jestem do niej przekonana :sorry2: Ach te gwiazdeczki! :-) :)
Właśnie mój m zaproponował mi, żebyśmy wprowadzili dietę. To bardzo dobry pomysł, mam nadzieję, że damy radę! On ćwiczy na siłowni i już kiedyś był na diecie, świetnie wyglądał.
Dobrze, że on gotuje lepiej ode mnie, to będzie wymyślał potrawy :-p

Kurcze nikt nie testuje? jakaś cisza..
Ale Ci dobrze....nie dość, że proponuje to i motywuje .... o gotowaniu to już w ogóle nie wspomnę ...eh Też bym chciała się zdrowo odżywiać ale czasu na zakupy i gotowanie brak ... ale jak tylko się uda to będzie motywacja duża ;)
Lewandowska jest super pod względem powera ... ja mam ten nowy zestaw 15to minutówek....polecam.
Ale większy sentyment mam do Chodakowskiej ... najbardziej podoba mi się jak mówi do mnie z tv ... a najlepsze jest wtedy jak już wymiękam o ona z tv "Nie poddawaj się, dasz rade" i to mnie zawsze szokuje, skąd ona wie, że padłam :D:D:D:D

A u mnie dziś dalej brzuch pobolewa i w miarę mokro. Idę się kąpać i brzuch mnie zabolał i myślę no nie, dostałam @ ale na szczęście nie :). Myślę sobie a dziś 12 czy 13 dc to może owu będzie a zaglądam w kalendarz a dziś mam 17dc! Jak przestałam liczyć tak nie wiem gdzie te dni zleciały. Ogólnie teraz mam głowę zajętą remontem, bo kupiliśmy mieszkanie i tak jakoś w tym cyklu się nie spinam. Aczkolwiek staram się aby seks był co 2dni;)

A u mnie dziś dalej brzuch pobolewa i w miarę mokro. Idę się kąpać i brzuch mnie zabolał i myślę no nie, dostałam @ ale na szczęście nie :). Myślę sobie a dziś 12 czy 13 dc to może owu będzie a zaglądam w kalendarz a dziś mam 17dc! Jak przestałam liczyć tak nie wiem gdzie te dni zleciały. Ogólnie teraz mam głowę zajętą remontem, bo kupiliśmy mieszkanie i tak jakoś w tym cyklu się nie spinam. Aczkolwiek staram się aby seks był co 2dni;)
Ilu dniowe masz cykle ? :D

Nieee. Ja juz czuje brzuchol jak boli na @@. Także wtorek najpóźniej środa bedzie @. Ty sie boisz jelitowki a ja zapalenia pęcherza. Dobrze ze rodzice moi niedługo przylecą z wizyta to dostane jakiś furagin albo cos ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też miałam takie objawy w ciąży, a czekałam na @ :-) Ogromne piersi + ból podbrzusza. Wydaje mi się, że jednak Ci się udało z tego, co ostatnio piszesz :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry