S
StorAnia
Gość
No nie. Nie ma sprawiedliwościKarolka akurat ja nie muszę się pilnować. moja waga nie zmieniła się od dłuższego czasu po mamie jestem szczupłą osobą i nic na mnie nie działa :-)
Ja całe życie na dietach i grubas...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
No nie. Nie ma sprawiedliwościKarolka akurat ja nie muszę się pilnować. moja waga nie zmieniła się od dłuższego czasu po mamie jestem szczupłą osobą i nic na mnie nie działa :-)
Zaciskaj kolana!!!Hej wczoraj myslalam, ze cos sie ruszyloprzyszly przepowiadacze, krzyz bolal, brzch jak na @, na urodzinach bratanicy wzbudzilam sensacje
ale by jaja byly gdybym tam zaczela rodzic
wszystko nad ranem minelo, ja nadal w dwupaku
![]()
Nie dziękuję, ale myślę że prędzej wychodowałam sobie dzięki Clo torbiele zamiast owulacji i ciąży...Wredna malpa! Nie lubimy jej!
[emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120] 3mam kciukasy
Haha pewnie nie wytrzymaszja bym w zyciu nie wytrzymala [emoji23]
Ja bym nie mogla w cukierni pracowac. Jak mam slodycze w zasiegu reki to jem az mnie zemdli [emoji23]
Nie dosc, ze bym nie mogla pracowac z powodu mdlosci to jeszcze bym tyle jadla slodyczy, ze trzeba by bylo zaczac dokladac do interesu [emoji23]
U nas z rana boboseksy byly [emoji1377][emoji1377][emoji1377]![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To bierzcie się do roboty [emoji1]Mi chyba nie dane jest zajsc w ciaze w tym cyklu... Nie bede prosic tego Moska.. Jak tak to on pierwszy a jak przychodzi co do czego to mu sie nie chce... Dzis tez mielismy poskakac, a tu dupa....dzis 13 dc.. Boboseksy byly w 7 i 11dc... Owulka teoretycznie ma byc w 15. Dc... :-(
Hej wczoraj myslalam, ze cos sie ruszyloprzyszly przepowiadacze, krzyz bolal, brzch jak na @, na urodzinach bratanicy wzbudzilam sensacje
ale by jaja byly gdybym tam zaczela rodzic
wszystko nad ranem minelo, ja nadal w dwupaku
![]()
U mnie tak samo przyszła za szybko, teraz na luzie, jak będzie to będzie. Termin @ 01.01 dobry termin na startU mnie @ przyszła zbyt wcześnie i się rozkręca ... termin następnej 02.01 4cs ... dół na maxa
Ten cykl bez testów owu, bez myślenia. Skupie się na świętach, przyjemnościach, bo ciężki miałam ten ostatni miesiąc i troszkę słabo z psychiką :/ ... szkoda ale cóż ... teraz będzie juz tylko lepiej !
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Karolka a co to za książka ? Właśnie jadę po prezenty to wpadnę do empikuEmsi nie przejmuj się może w grudniu się uda i spotkamy się na wątku przyszłych mam?Jakis czas temu kupiłam sobie bardzo fajna książkę o ciąży i wszystkim co związane z macierzynstwem (zobaczyłam w empiku i się zakochałam
) i tam pisze ze najwięcej par zachodzi w ciaze po pół roku... więc 4 cs to jeszcze nie tak źle :*