S
StorAnia
Gość
No nie. Nie ma sprawiedliwościKarolka akurat ja nie muszę się pilnować. moja waga nie zmieniła się od dłuższego czasu po mamie jestem szczupłą osobą i nic na mnie nie działa :-)
Ja całe życie na dietach i grubas...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No nie. Nie ma sprawiedliwościKarolka akurat ja nie muszę się pilnować. moja waga nie zmieniła się od dłuższego czasu po mamie jestem szczupłą osobą i nic na mnie nie działa :-)
Zaciskaj kolana!!!Hej wczoraj myslalam, ze cos sie ruszyloprzyszly przepowiadacze, krzyz bolal, brzch jak na @, na urodzinach bratanicy wzbudzilam sensacje
ale by jaja byly gdybym tam zaczela rodzic
wszystko nad ranem minelo, ja nadal w dwupaku
![]()
Nie dziękuję, ale myślę że prędzej wychodowałam sobie dzięki Clo torbiele zamiast owulacji i ciąży...Wredna malpa! Nie lubimy jej!
[emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120] 3mam kciukasy
Haha pewnie nie wytrzymaszja bym w zyciu nie wytrzymala [emoji23]
Ja bym nie mogla w cukierni pracowac. Jak mam slodycze w zasiegu reki to jem az mnie zemdli [emoji23]
Nie dosc, ze bym nie mogla pracowac z powodu mdlosci to jeszcze bym tyle jadla slodyczy, ze trzeba by bylo zaczac dokladac do interesu [emoji23]
U nas z rana boboseksy byly [emoji1377][emoji1377][emoji1377]![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To bierzcie się do roboty [emoji1]Mi chyba nie dane jest zajsc w ciaze w tym cyklu... Nie bede prosic tego Moska.. Jak tak to on pierwszy a jak przychodzi co do czego to mu sie nie chce... Dzis tez mielismy poskakac, a tu dupa....dzis 13 dc.. Boboseksy byly w 7 i 11dc... Owulka teoretycznie ma byc w 15. Dc... :-(
Hej wczoraj myslalam, ze cos sie ruszyloprzyszly przepowiadacze, krzyz bolal, brzch jak na @, na urodzinach bratanicy wzbudzilam sensacje
ale by jaja byly gdybym tam zaczela rodzic
wszystko nad ranem minelo, ja nadal w dwupaku
![]()
U mnie tak samo przyszła za szybko, teraz na luzie, jak będzie to będzie. Termin @ 01.01 dobry termin na startU mnie @ przyszła zbyt wcześnie i się rozkręca ... termin następnej 02.01 4cs ... dół na maxa
Ten cykl bez testów owu, bez myślenia. Skupie się na świętach, przyjemnościach, bo ciężki miałam ten ostatni miesiąc i troszkę słabo z psychiką :/ ... szkoda ale cóż ... teraz będzie juz tylko lepiej !
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Karolka a co to za książka ? Właśnie jadę po prezenty to wpadnę do empikuEmsi nie przejmuj się może w grudniu się uda i spotkamy się na wątku przyszłych mam?Jakis czas temu kupiłam sobie bardzo fajna książkę o ciąży i wszystkim co związane z macierzynstwem (zobaczyłam w empiku i się zakochałam
) i tam pisze ze najwięcej par zachodzi w ciaze po pół roku... więc 4 cs to jeszcze nie tak źle :*