Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie nimii, co ma być to będzie ...Spark Lanvin obyście się we wrześniu spotkały
Ja wczoraj baaardzo długo rozmawiałam z mężem na temat drugiego dziecka. Oboje doszliśmy do wniosku ze jesteśmy zmęczeni nie chcemy znowu tego przeżywać te wszystkie choroby katary njeprzespane noce. A potem mąż stwierdził co ma być to bedzie gumki na fujarce nie będzie.
Ja mam dostać jutro okres wiec gdybym nie dostała termin byłby 16.08 ale wiadomka test zrobiłam 2 dni temu wiec okres będzie jutro.
Bertha ja się już ciebie doczekać nie mogę.
Lux lade łóżeczko my też mieliśmy białe. Często niestety bywa tak że jak masz już skurcze z kręgosłupa to takie będą przy porodzie :/// ja miałam z brzucha ale i tak ból nie do opisania :/
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha z głupot weszłam na kalkulator porodu, wyszło naawet nie pamiętam jak dokładnie, początek września w kazdym razie, ale najlepiej: data poczęcia: za tydzień.
Haha ja początek cyklu a już datę porodu chcę znać [emoji14] jak nawet nie wiem czy owu będzie![]()
Haha [emoji23] Ale tez tak robię, w zeszłym cyklu kalkulator sugerował mi ciążę urojona [emoji38]Jak wpisuję dane na edziecko, to pokazuje mi termin ok 18 września, a data poczęcia w święta [emoji1] chyba kupię bieliznę pani Mikołajowej [emoji1]
![]()
Haha dobre z tą apką. To tylko świadczy o tym jak bardzo ci zależyHaha [emoji23] Ale tez tak robię, w zeszłym cyklu kalkulator sugerował mi ciążę urojona [emoji38]
Swoją drogą, na sobie ściągnęłam bobo apke na telefon, śledzę Bąbla jeszcze przed poczęciem. [emoji23] To już chyba jakąś choroba psychiczna [emoji23]
![]()