reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Haha z głupot weszłam na kalkulator porodu, wyszło naawet nie pamiętam jak dokładnie, początek września w kazdym razie, ale najlepiej: data poczęcia: za tydzień.
Haha ja początek cyklu a już datę porodu chcę znać :p jak nawet nie wiem czy owu będzie :p

reklama
Jak wpisuję dane na edziecko, to pokazuje mi termin ok 18 września, a data poczęcia w święta [emoji1] chyba kupię bieliznę pani Mikołajowej [emoji1]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Basia, trzymam kciuki w takim razie [emoji4] zobaczymy co z tego wyniknie, ja i tak około tygodnia od wyznaczonego terminu będę odejmować, bo cesarka [emoji4] już się nawet z koleżanką umówiłam, że zajmie moje miejsce w pracy [emoji1] ona jest na macierzyńskim do końca sierpnia, a jak się uda w najbliższych miesiącach, to ją polecę i wejdzie na moje miejsce [emoji14] plan idealny.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Spark Lanvin obyście się we wrześniu spotkały ;)

Ja wczoraj baaardzo długo rozmawiałam z mężem na temat drugiego dziecka. Oboje doszliśmy do wniosku ze jesteśmy zmęczeni nie chcemy znowu tego przeżywać te wszystkie choroby katary njeprzespane noce. A potem mąż stwierdził co ma być to bedzie gumki na fujarce nie będzie.
Ja mam dostać jutro okres wiec gdybym nie dostała termin byłby 16.08 ale wiadomka test zrobiłam 2 dni temu wiec okres będzie jutro.
Bertha ja się już ciebie doczekać nie mogę.
Lux lade łóżeczko my też mieliśmy białe. Często niestety bywa tak że jak masz już skurcze z kręgosłupa to takie będą przy porodzie :/// ja miałam z brzucha ale i tak ból nie do opisania :/

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Spark Lanvin obyście się we wrześniu spotkały ;)

Ja wczoraj baaardzo długo rozmawiałam z mężem na temat drugiego dziecka. Oboje doszliśmy do wniosku ze jesteśmy zmęczeni nie chcemy znowu tego przeżywać te wszystkie choroby katary njeprzespane noce. A potem mąż stwierdził co ma być to bedzie gumki na fujarce nie będzie.
Ja mam dostać jutro okres wiec gdybym nie dostała termin byłby 16.08 ale wiadomka test zrobiłam 2 dni temu wiec okres będzie jutro.
Bertha ja się już ciebie doczekać nie mogę.
Lux lade łóżeczko my też mieliśmy białe. Często niestety bywa tak że jak masz już skurcze z kręgosłupa to takie będą przy porodzie :/// ja miałam z brzucha ale i tak ból nie do opisania :/

No właśnie nimii, co ma być to będzie ... :)

Haha z głupot weszłam na kalkulator porodu, wyszło naawet nie pamiętam jak dokładnie, początek września w kazdym razie, ale najlepiej: data poczęcia: za tydzień.
Haha ja początek cyklu a już datę porodu chcę znać [emoji14] jak nawet nie wiem czy owu będzie :p

Jak wpisuję dane na edziecko, to pokazuje mi termin ok 18 września, a data poczęcia w święta [emoji1] chyba kupię bieliznę pani Mikołajowej [emoji1]

qdkkx1hpzei65q7s.png
Haha [emoji23] Ale tez tak robię, w zeszłym cyklu kalkulator sugerował mi ciążę urojona [emoji38]
Swoją drogą, na sobie ściągnęłam bobo apke na telefon, śledzę Bąbla jeszcze przed poczęciem. [emoji23] To już chyba jakąś choroba psychiczna [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Haha [emoji23] Ale tez tak robię, w zeszłym cyklu kalkulator sugerował mi ciążę urojona [emoji38]
Swoją drogą, na sobie ściągnęłam bobo apke na telefon, śledzę Bąbla jeszcze przed poczęciem. [emoji23] To już chyba jakąś choroba psychiczna [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Haha dobre z tą apką. To tylko świadczy o tym jak bardzo ci zależy :)

Spark ale na razie i tak mam zamiar wrócić do tematu ale gdzieś w okolicach kwietnia. Musze zooperowac przepuklinę żeby było dobrze.

reklama
Emsi, bardzo mi przykro...[emoji17]

Paraplu, mam to samo-Czy ktos moglby mnie uspic? Bo planowo @ na 18.12. Jak sie uda, to nie dosc ze prezent fajny na swieta to jeszcze termin miedzy 26-28 sierpnia, w zaleznosci od kalulatora, a Ja mam urodzinki 21go, oj chcialabym...

Lux, piekne lozeczko[emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry