Antonia2016
Fanka BB :)
Mi też się wydaje że jest cień [emoji1]Naprawdę go widzisz ? Bo ja już totalnie zgłupiałam [emoji849]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi też się wydaje że jest cień [emoji1]Naprawdę go widzisz ? Bo ja już totalnie zgłupiałam [emoji849]
Leeleeth, ja też coś widzę, choć należę do sceptyków...Ulżyło mi, że widzicie to co ja, wiem, że to nadal nie oznacza ciąży ale przynajmniej wiem, że nie doszukuję się znaków na siłę [emoji23]
Zobaczymy za parę dni
Kochana to może jakiś znak?[emoji1]A ja dziś tragedia... Zbiera mi się na wymioty.@ nie ma , 31 skończyłam orgametril... Czuje się fatalnie. W autobusie mało nie puściłam pawia...![]()
Trzymaj się kochana[emoji1] [emoji173]Jest decyzja co do mojej osoby. Jutro ostatnia indukcja i jeśli nic nie da to w środę cc
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Antybiotyk? Bardzo możliwe[emoji1]Cześć dziewczyny
Mam taki problem okres powinnam dostać w piątek i nie dostałam
Test zrobiłam w piątek i w sobotę tylko że nie z porannego moczu
Oczywiście wyszedł negatywny
Czy okres móg mi się zatrzymać przez antybiotyk ???
Nic mnie nie boli tylko raz na jakiś czas kuje tak jak by jajnik
I ja też widzę cień cieniaU mnie mdłości pojawiały sie wcześniej, przed datą spodziewanej @
Tutaj na 90% ciazy nie ma, i tak podchodzę ale czasem tak zamarzy mi sie, robię test a tam II...
@Lanvin zobacz to zdjęcie testu, oceńcie same czy tak bardzo chce zobaczyć kreskę, że widzę cień cienia ? Pewnie tak [emoji23]![]()
W tej sytuacji nie masz wyboru i musisz ufać lekarzom...News. Podobno cc może być już jutro po indukcji. Bo boją się o małego i mnie
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Z torbielami na obu jajnikach?