reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
No to my na oddziale. Póki co po badaniach, które a jakże, idealnie. Po ktg nie widać żeby się miało coś zmienić. Wszelkie decyzje co dalej jak nie ruszy dopiero po jutrzejszym obchodzie. Jedyne co wiem to to, że jutro idę na gimnastykę. Legenda w tym szpitalu głosi, że po gimnastyce 90% pań idzie rodzić:)))

No to my na oddziale. Póki co po badaniach, które a jakże, idealnie. Po ktg nie widać żeby się miało coś zmienić. Wszelkie decyzje co dalej jak nie ruszy dopiero po jutrzejszym obchodzie. Jedyne co wiem to to, że jutro idę na gimnastykę. Legenda w tym szpitalu głosi, że po gimnastyce 90% pań idzie rodzić:)))
Powodzenia [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

zatem trzymam kciuki:)

Trzymajcie się tam dziewczyny!!!! I powodzenia dla mamusi i córci :)

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Nou zuzik mi doniosla ze myslisz o czechach wiec tu zajrzalam:-) ja sie tam wybieram wiec jak cos bede wiecej wiedziec to moge dac znac i dzieki za info ktore wkleilas:-) ja tez mam najblizej do krakowa ale tam nie ma dobrych klinik. Jak mam placic za hotel i wynajecie auta zeby robic w innym miescie to wogole mi sie nie oplaca a do ostrawy to w sumie jak do krakowa czasowo a na pewno nie ma tak glupich restrykcji i lekarzy wyludzajacych kase.
Czekam na wyciecie polipa w marcu i potem mam nadzieje ze zaczniemy dzialac jak najszybciej ale to tez zalezy od cen biletow niestety...

U nas Kredko to jest tak, że na razie nie mamy ani złotówki na in vitro więc dla nas temat jest mega odległy.... :( w każdym razie biorąc pod uwagę obecne polskie prawo, które na dodatek może w każdej chwili się zmienić chcieliśmy mieć rozeznanie jak to wygląda w Czechach. My chodziliśmy w krk do kliniki i z dr byliśmy zadowoleni. Ostateczną decyzję i tak my podejmować będziemy dopiero w przypadku posiadania już pieniędzy na koncie... Jedyne co mnie w tym momencie odstrasza od Czech to, że słyszałam że później w Polsce nie koniecznie będą chcieć prowadzić mi ewentualną ciążę...

Co do ovi bo widziałam, że padło pytanie to ja miałam na 36 h podawane przed iui. Ale wszystko może zależeć od wielkości pęcherzyków. Moje jak pękały miały 25-26...

reklama
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

STYCZEŃ

04 - froncia - drożność jajowodów (HSG)
04 - adunnia90 - IUI
??- vadera - przywitanie z córeczką
:)
06 - Mikaaaaa - monitoring cyklu
6/7 - cikulinka - monitoring cyklu
08 - bertha - testowanie
9/10 - cikulinka - IUI - ?
11 - anula88 - laparoskopia