evelinia
Fanka BB :)
Izabela90 u Ciebie też coś widaćZobacz załącznik 790260 tam pewnie nic nie ma to pewnie moja głowa. Powinien być plusik.

Trzymam kciuki

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Izabela90 u Ciebie też coś widaćZobacz załącznik 790260 tam pewnie nic nie ma to pewnie moja głowa. Powinien być plusik.

Ostatnio takie miałam w 13dc i 14dc później już tylko 1 kreska.
co nieteraz musi MUSI sie utrzymać! mój gin kazał brać 1.5 eytyroxu więc działam od jutra.
No kochana coś tam jest [emoji4] ... no musisz zainwestować w kolejny i powtórzyć jutro albo pojutrze [emoji12]Luna na bank po dłuższym czasie. Nie wiem czy będzie coś widać bo ledwo łapie ostrość mój telefon.![]()
Przepraszam za rozwalony ten test ale musiałam go rozebrać do części pierwszych.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nimitii kochana udało sięPoszłam do Rossmana i wyszło od razu II kreska o boże !!!!!![]()
Izabela tez widzę gratuluję !!!
Kurde ciesze sie tak jakbym to ja bylaBłagam Bertha, Docia, Bulbasek, Quuen_b, StoirAnia, Emsi, Spark i inne weście ten "baby dust" i też pozytywne wam życzę!
Nimitii gratuluję kochana!!!!Poszłam do Rossmana i wyszło od razu II kreska o boże !!!!!![]()
Izabela tez widzę gratuluję !!!
Chyba nie doczekam się nigdyBłagam Bertha, Docia, Bulbasek, Quuen_b, StoirAnia, Emsi, Spark i inne weście ten "baby dust" i też pozytywne wam życzę!